Uzungöl'de Çevre Temizliği Kampanyası

Uzungöl

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günü Çevre Temizliği Kampanyası gerçekleştiriliyor.

Çaykara Belediye Başkanlığının öncülüğünde gerçekleştirilecek olan Çevre Temizliği kampanyasına Uzungöl Muhtarlığı,Uzungöl Turizmciler Derneği,Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği,Uzungöl BİRLİK A.Ş. ile Uzungöl Esnaf Derneği de destek veriyor.

Her Tesisten bir görevlinin katılacağı Çevre Temizliği kampanyası kapsamında gölün hemen başından başlayarak Demirkapı yolu üzerinde Çevre temizliği çalışması gerçekleştirilecek.Yol üzerinde bulunan piknik alanları ile dere yatakları temizleme çalışması gerçekleştirilecek.Çevre Temizliği çalışması Demirkapı yolu boyunca dere yatakları takip edilerek devam edecek.

3 Temmuz 2021 Cumartesi saat 10’da başlayacak olan temizlik çalışmasına vatandaşların ve tesis sahiplerinin Çevre Bilinci anlamında yoğun bir ilgi göstermesi bekleniyor.  

BAŞKAN TOK-TÜM ÇEVRE DOSTLARINI BEKLİYORUZ

Çaykara Belediyesi olarak Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’ün temiz ve düzenli olarak misafirlerine hizmet vermesine çok büyük bir önem verdiklerini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Turizm sezonu boyunca Çaykara Belediyesi olarak üzerlerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getireceklerini sözlerine ekledi.

Uzungöl’ün ziyarete gelen milyonlarca turist tarafından büyük bir hayranlık ile ziyaret edilen doğa harikası bir yerleşim birimi olduğunu ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günü Çaykara Belediyesi,Uzungöl Muhtarlığı ve Uzungöl’de bulunan sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte dere yatağı boyunca gerçekleştirecekleri temizlik kampanyası ile sezonda misafirlerini karşılamaya hazır bir hale geleceklerini sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Çevre Temizliği Kampanyası

İlginizi Çekebilir