Uzungöl'de Çevre Temizlik Kampanyası

Uzungöl

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de Çaykara Belediyesi ve Uzungöl Muhtarlığının işbirliği ile Çevre Temizlik Çalışması gerçekleştirildi.

Uzungöl’de bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının da destek verdiği çalışmaya tesisler de personal katkısı sağladılar.

Uzungöl’lü İş Kadını Nuray Soylu’nun organizasyonunda 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günü gerçekleştirilen Çevre Temizliği çalışmasına Çaykara Belediyesi ekipleri,Uzungöl Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri ile tesislerde çalışan personel ve gönüllü Çevre Dostu vatandaşlar katıldılar.

Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk ve Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş de kampanyaya destek vererek Çevre Temizlik Kampanyasına katıldılar.Uzungöl Royal Otel Sahibi Erol Çelik de hem kampanyaya katılarak hem personel desteği hem de malzeme desteği sağlayarak duyarlılığını gösterdi .

Saat 10.00’da Haros Komlarından başlayan Çevre Temizlik Kampanyası saat 16.00’da gölün başında tamamlandı.Çevre temizlik kampanyası önümüzdeki günlerde tekrar edilecek.

MUHTAR ÖZTÜRK-HERKESİ DUYARLI DAVRANMAYA DAVET EDİYORUZ

Çaykara Belediyesi,Uzungöl Muhtarlığı ve Uzungöl’de bulunan Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerinin katılımı ve vatandaşların destekleri ile 2021 yılının ilk Çevre Temizlik Kampanyasını gerçekleştirdiklerini ifade eden Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk 11 Temmuz 2021 Pazar Günü daha geniş katılımlı bir Çevre Temizlik Kampanyası gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Kampanyaya Destek ve katkılarından dolayı Başta Çaykara Belediyesi olmak üzere Uzungöl Jandarma Karakol Personeline ve Uzungöl’de bulunan Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerine teşekkür eden Uzungöl Muhtarı Öztürk Çevre Temizliği kampanyasını belirli periyotlar ile tekrarlayacaklarını sözlerine ekledi.

Uzungöl’ün Dünya çapında bir Turizm Merkezi olduğunu ve de her gün on binlerce insanın her gün Uzungöl’ü ziyarete geldiğini ifade eden Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk Uzungöl’ü ziyarete gelen misafirlerimizden Çevre Temizliği anlamında duyarlılık beklediklerini çöplerini dere kenarlarına ya da piknik alanlarına bırakmamaları gerektiğini,vatandaşların çöplerini toplayarak bir poşetin içine koymalarını mümkünse çöp kutularına atmalarını bu mümkün değil ise çöplerini poşete koyarak yolun üzerine bırakmalarını Çaykara Belediyesi ekiplerinin bu çöpleri yol üstünden kolaylıkla alabileceklerini sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Çevre Temizlik Kampanyası

İlginizi Çekebilir