Uzungöl'de Dillere Destan Bir Düğün

Uzungöl

Uzungöl Elmalı Mahallesinden İsmail Şahin ile Aybiçe Mutlu Uzungöl İnan Kardeşler Dursun Ali İnan Tesislerinde düzenlenen dillere destan muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu mutluluğa EVET dediler.

Uzungöl Elmalı Mahallesinden İsmail Şahin ile Aybiçe Mutlu Uzungöl İnan Kardeşler Dursun Ali İnan Tesislerinde düzenlenen dillere destan muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu mutluluğa EVET dediler.

Almanya’da ikamet eden Yahya Mutlu’nun dünyalar güzeli kızı,Çaykara İlçesinin sevilen esnaflarından Mursel Mutlu’nun yeğeni Aybiçe Mutlu ile Uzungöl Belediyesinden emekli olduktan sonra geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Uzungöl’ün sevilen ismi Hüsnü Şahin’in yakışıklı oğlu Uzungöl’de Turizm ile uğraşan İsmail Şahin’in düğün törenleri Corona Virüs salgın hastalığı sebebi ile sınırlı katılım ile gerçekleştirildi.

Misafirlerin salona maske ile kabul edildikleri,salonda sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde oturmalarının sağlandığı düğün töreninde  salonda Corona Virüs pandemi hastalığı ile ilgili tüm tedbirler alındı.

Salon sahne düzeninin Of Susam Organizasyon tarafından mükemmel bir şekilde hazırlandığı düğün töreninde Fotoğraf ve video çekimleri ise Trabzon İnci Color tarafından gerçekleştirildi.

MEHMET SEZGİN’DEN DUA

Program Mehmet Sezgin tarafından okunan dua ile başladı.

İLAHİ VE SEMAZEN GÖSTERİSİ

İlahi Sanatçısı Yusuf Aslan Başocak yönetimdeki Hay Organizasyon İlahi Grubu ve Mim Organizasyon Semazen ekibi  hazırladığı mükemmel program ile gönüllerin pasını sildi.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Yaş Pasta ve takı töreni ile devam eden Düğün Töreninde özellikle Takı Töreni esnasında davetlilerin gelin ve damada yaklaşmasına izin verilmedi.Sosyal mesafe kuralına dikkat edilerek takı takmaya gelen Davetliler Gelin ve Damadın önüne konulan sepete takılarını takarken  gelin ve damadın karşısından tebrik ettiler.

AİLE FOTOĞRAFLARININ ÇEKİMİ

Genç Çiftlerin düğün törenleri aile fotoğraflarının çekimleri ile sona erdi.

MUTLULUKLAR

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel ,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Aybiçe & İsmail Şahin çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Dillere Destan Düğün

İlginizi Çekebilir