Uzungöl'de Dillere Destan Muhteşem Bir Düğün Töreni

Uzungöl

Sevgi İlhan ile Uğur Genel Uzungöl’de gerçekleştirilen muhteşem bir Düğün Töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET diyerek hayatlarını birleştirdiler.

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl’ün genç Turizm İşletmecilerinden Hayrullah & Nezaket İlhan çiftinin Dünyalar güzeli kızları Sevgi ile yine Uzungöl’ün genç Turizmcilerinden İsmail & Ayşe Genel çiftinin yakışıklı delikanlılarından ve Genç Turizmcilerinden Uğur Genel 30 Nisan 2023 Pazar Günü Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen Düğün Töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerine Taşkıran Belediye Başkanlarından Refik Albayrak,Çaykara Belediyesi Meclis Üyeleri Bayram Genel ve Seyfullah Kaya,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz katılım sapğlayarak genç çiftlerin mutluluklarını paylaştılar.

Genç çiftlerin Düğün töreninde genç kayınpederler Hayrullah İlhan ile İsmail Genel’in tatlı heyecanları yüzlerinden okunurken düğün töreni boyunca misafirleri ile yakından ilgilenmeleri gözlerden kaçmadı.

Muhteşem bir katılım ve yoğun bir kalabalık ile gerçekleştirilen düğün töreninde hem Uzungöl hem de çevre il ve ilçelerden gelen yüzlerce misafirin katılımı ile salonda tabiri caiz ise insan seli yaşandı.

Uzungöl’lü Emekli İmam Hatip Yakup Akyüz ile Hayrullah İlhan’ın dünürü İmam Hatip Zeki Kama tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan düğün töreninde daha sonra Emekli İmam Hatip Hanefi Şahin tarafından genç çiftler için dua okundu.

Uzungöl düğünlerinin vaz geçilmeyen iki ismi Erol Akyüz ile Ahmet Karaca’nın sahne aldığı Düğün Töreninde misafirler birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde saatlerce ve de gönüllerince eğlendiler.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerinde Gelinin babası Hayrullah İlhan’ın özel talebi ile çalınan Bülent Sertaş tarafından okunan Güldalım Kızım Türküsü eşliğinde Gelin ve Gelinin anne babasının sahneye davet edilmeleri sahnede hem duygu dolu hem de mutluluk tablosu anların yaşanmasına sebep oldu.

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden Düğün Töreninde özellikle Takı töreni esnasında uzun kuyruklar oluşturuldu ve düğün törenine katılan misafirler hem genç çiftleri tebrik ettiler hem de mutluluklarına ortak oldular.

Düğün töreni gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken Damadın Babası İsmail Genel tarafından çalınan kaval eşliğinde düğün törenine katılan misafirler gönüllerince eğlendiler.

Genç çiftlerin düğün törenleri çekilen aile fotoğrafları ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Sevgi & Uğur Genel çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir