Uzungöl'de Elektrikli Golf Keyfi

Uzungöl

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de Elektrikli Golf misafirlere hizmet vermeye başladı.

Uzungöl’lü Genç İş adamları Gürkan İnci ve Yusuf Yazıcı tarafından misafirlerine hizmet veren elektrikli Golf araçları Turizm sezonu boyunca Uzungöl’ü ziyaret etmeye gelen misafirlere hizmet verecek.

Turizm anlamında Uzungöl’ü ziyarete gelen misafirlerin daha verimli ve kaliteli zaman geçirerek tatillerini en güzel bir şekilde yapmalarının hedeflendiği Turizm Cenneti Uzungöl’de Turizm altyapısı anlamında alternatifler gün geçtikçe çoğalıyor.Bu alternatiflerden bir tanesi de Elektrikli Golf Aracı.

Uzungöl’de değişik noktalara yerleştirilen Elektrikli Golf araçlarına misafirler kolaylıkla ulaşabiliyor.Elektrikli Golf araçlarını birkaç cümle ile özetleyelim.

Elektrikli çevre dostu güvenlik önlemli özelliklerine sahip

Araçların tamamı Plakalı sigorta ve kaskolu

Araçları kullanabilmek için misafirlerin B sınıfı ehliyet belgelerini göstermeleri gerekiyor.

Elektrikli Golf araçları 100/100 çevre dostu özelliğine sahip.

Uzungöl’ün her noktasında elektrikli Golf araçlarına Kolay ulaşılabiliyor.

Elektrikli Golf Araçları Uygun fiyat koşullarıyla misafirlerine kiralanabiliyor.

Elektrikli Golf Araçları Günlük 70 km gidiş özelliğine sahip.

Elektrikli Golf Araçlarında Uzaktan takip sistemi

Elektrikli Golf Araçları Sınırlandırılmış 25 km hız limiti özelliğine sahip.

ELEKTRİKLİ GOLF ARAÇLARINI TANIYALIM

Golf arabası Otomotiv endüstrisindeki en çarpıcı yeniliklerden biri olmasıyla beraber doğa dostu elektrikli araçlardan biri olan elektrikli golf arabaları günümüzde sadece golf sahalarında kullanılmaktan çıkalı yıllar oldu. Bireysel kullanımı kadar özel sektörde ve kamusal alanların çoğunda mevcut olan araçlarımız ergonomik tasarımı ve doğa dostu bir araç olması ile kullanım kolaylığı sağlar. Ülkemizde ve dünyada en çok tercih edilen arabalardandır. Kargoda, nakliyelerde, belediyelerde, inşaatta, endüstride, gümrüklerde, terminallerde, deniz otobüsleri ve rıhtımlarda, hava limanlarında ve tabiki golf sahalarında kısacası aklınıza gelebilecek neredeyse tüm sektörlerde kullanılmakta olan oldukça kolaylık sağlayan elektrikli golf arabalarına sahibiz. Trafiğe çıkabilen modeller ve bireysel kullanıma en uygun olan araçlarımızda bünyemizde mevcut. İhtiyaçları göz önünde tutarak ürün yelpazemizi hem geliştirmekte hem de genişletmekteyiz. Opsiyonel kullanımı ile üretilen her araba hem çevre dostu hem de insanın kolaylıkla kullanabileceği kolaylıkta ve rahatlığa sahiptir.

ÇEVRE DOSTU

Küresel ısınma bütün dünya için tehtit oluşturmakta, doğa ve çevre dostu teknolojilere yönelerek doğada bıraktığımız karbon izlerini azaltmak mümkün. Elektrikli golf arabaları, elektrik kullandığı için çevreye herhangi bir zararı yoktur aynı zamanda gürültü ve hava kirliliği yapmaz. Böylece bütün gün boyunca çevreye ve insanlara zarar vermeden kimseyi rahatsız etmeden gönül rahatlığı ile kulanabilirsiniz.

ZAMAN VE MADDİYAT TASARRUFU

Elektrikli Golf arabaları çalışma kalitesini standartlarını bir hayli arttırmakla beraber işçi yükünü de bir o kadar hafifletir. İhtiyaca yönelik tasarlandığı için zor şartlara dayanıklı olmakla birlikte işlevselliği bakımından standartların çok üstünde tutulmuştur. Elektrikli golf araçları çevresel ve maddiyat açısından oldukça büyük avantaj sağladığı bir gerçek. Durum böyle olunca elektrikli golf arabası da son yıllarda oldukça yaygınlaşmaya başlamıştır. Elektrikli golf arabalarında içten yanmalı motorlara sahip arabalara oranla çok daha az yedek parça bulunur. Bu sebepten dolayı çok daha az oranda arıza durumu yaşanmaktadır. Özellikle elektrikli golf arabasının çok sık kullanıldığı çalışma alanlarında hem maddi açıdan hem de zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Elektrikli golf arabaları satın alırken yüksek maliyetli gözükse de kullanım maliyetinde bu durumu çok hızlı amorti edicektir. Unutmayın içten yanmalı bir motorlu aracın kullandığı petrol, elektrikten çok daha masraflı ve pahalı bir enerji kaynağıdır.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Elektrikli Keyfi
Hakan Altıntop
16.07.2022 01:17:05
Uzungöl’e ne zaman golf sahası yapıldı

İlginizi Çekebilir