Uzungöl'de Elif İle Kadir'den Düğüne Davet

Uzungöl

Uzungöl Turizminin gözde isimlerinden kadir Aygün ile Uzungöl’den Elif Özkan bir ömür boyu birlikteliğe imza atmaya hazırlanıyorlar.

Genç çiftlerin kına törenleri 14 Kasım 2022 Pazartesi akşamı Uzungöl Aygün Motel’de gerçekleştirilirken,düğün törenleri ise 15 Kasım 2022 Salı Akşamı Trabzon’da Çakırbey Düğün Salonunda gerçekleştirilecek.

Uzungöl’ün genç ve sevilen Turizmcilerinden Mukaddes& Eyüp Özkan’ın Dünyalar güzeli kızları Elif ile 2009-2014 Dönemi Uzungöl Belediye Başkanı Azize & Abdullah Aygünçiftinin yakışıklı oğulları Kadir’in düğün törenlerinin çoğ yoğun bir katılım ile gerçekleşmesi bekleniyor.

Ömrünü Uzungöl insanına hizmet vermeye adayan,yüreğindeki Uzungöl sevdası hiçbir zaman bitmeyen ve bitmez tükenmez enerjisi ile Uzungöl’e hizmet verme sevdası peşinde koşan Uzungöl Eski Belediye Başkanlarından Abdullah Aygün oğlunu evlendirmenin tatlı heyecanını yaşıyor.

Kadir Aygün…Uzungöl turizminin son dönemlerde yetiştirmiş olduğu en önemli değerlerden bir tanesi,Alçakgönüllülüğü,beyefendiliği,insanlar ile kurmuş olduğu örnek ve mükemmel iletişimi ve de en önemlisi tüm insanları kişi ayrımı yapmadan seven ve kucaklayan pırlanta gibi yüreği ile herkesin sevgisini ve takdirini kazanmış çok önemli bir değer.

Elif Kadir Aygün çifti sevdiklerine şu şekilde sesleniyorlar.

Bir ömür boyu birlikteliğe imza atacağımız bu özel günlerimizde tüm gönül dostlarımızı yanımızda görmek  mutluluğumuzu ikiye katlayacaktır.

AYGÜN VE ÖZKAN TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZI BEKLİYORUZ

Gençlerinin mutluluk heyecanını yaşayan Gelin elif Özkan’ın babası Eyüp Özkan ile Kadir aygün’ün babası Uzungöl Beledie Başkanlarından Abdullah Aygün Gazetemize ortak açıklamada bulunarak herkesi düğünlerine davet ettiler.

Belediye Başkanı Abdullah Aygün ve Eyüp Özkan açıklamalarında şu ifadelere yer verdiler.

Özkan ve Aygün Aileleri olarak gençlerimizi evlendirmenin tatlı heyecanını yaşıyoruz.14 Kasım Pazartesi akşamı Uzungöl Aygün Otel’de gerçekleştirilecek olan Kına Merasimi hem 15 Kasım 2022 Salı akşamı Trabzon Yomra Çakır bey Düğün Salonunda gerçekleştireceğimiz düğün törenleri ile gençlerimizi bir ömür boumutluluğa yolcu edeceğiz.

Her iki aile olarak bu tatlı koşuşturma süreci içerisinde imkanlar ölçüsünde tüö gönül dostlarımızı arayarak ya da davetiyemizi ulaştırarak mutluluğumuzu paylaşmaya davet etmeye çalıştık.Ancak bu yoğun koşuşturma programı içinde ulaşamadığımız gönül dostlarımız olabilir.Bu vesile ile Çaykara Gündem gazetesinde bu haberi okuyan tüm gönül dostlarımızın bu haberi bir düğün davetiyesi olarak kabul etmelerini ve mutluluğumuzu paylaşmak üzere aramızda bulunmaları en büyük isteğimizdir.

Bu vesile ile mutluluğumuzu paylaşacak olan tüm gönül dostlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz.

KINA

TARİH:14 Kasım 2022 Pazartesi

YER:Aygün Motel Uzungöl

SAAT:18.00

DÜĞÜN

TARİH:15 Kasım 2022 Salı

YER:Çakırbey Düğün Salonu Yomra Trabzon

SAAT:19.00



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Kadir' Düğüne Davet

İlginizi Çekebilir