Uzungöl'de Esra İle Adem'den Ömürlük İmza

Uzungöl

Esra Dilmaç ile Adem Danış Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Uzungöl’ün sevilen isimlerinden Fatma & Recep Danış Çiftinin yakışıklı oğlu Adem ile,aslen Uzungöl’lü olup Bursa’da ikamet eden Sabahat & Salih Dilmaç çiftinin dünyalar güzeli kızları Esra 6 Mayıs 2023 Cumartesi Günü Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile evlendiler.

Genç çiftlerin düğün törenlerine Çaykara Belediyesi Meclis üyeleri Bayram Genel ve Seyfullah Kaya,Rize Trafik Bölge Amiri Baş Komiser Zeki Özkan,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Köseli Mahalle Muhtarı Mustafa Özen,Demirli Mahalle Muhtarı Mustafa Ayaz,Yaylaönü Mahalle Muhtarı Yakup Toprak,Şekersu Mahalle Muhtarı Mehmet Aygün,Şekersu Mahallesi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Hulusi İlhan,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz ile çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Genç Çiftlerin Dini Nikahları Salonda Emekli İmam Hatip Hanefi Şahin tarafından kıyılırken Nikah Şahitlikleri ise Emekli Öğretmen Mustafa Aygün,Zeki Danış,Ahmet Öztürk tarafından gerçekleştirildi.

Damadın Babası Recep Danış ile Gelinin babası Salih Dilmaç’ın tatlı heyecanları düğün töreni boyunca gözlemlenirken,genç kayın pederlerin düğün töreni boyunca misafirleri ile yakından ilgilenmeleri de gözlerden kaçmadı.

Uzungöl düğün törenlerinin vaz geçilmeyen iki ismi Erol Akyüz ile Ahmet Karaca’nın sahne aldığı Genç Çiftlerin düğün törenlerinde düğüne katılan misafirler birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Bölge Düğün törenlerinin en önemli isimlerinden Ulusal Müzik Dünyasında kaval enstrünmanını başarı ile temsil eden Sanatçı Nurettin Kahveci’nin muhteşem kavalı eşliğinde düğün törenine katılan davetliler muhteşem bir akşam yaşadılar.

Yaş pasta ve Takı töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün töreninde özellikle takı töreni esnasında düğün törenine katılan misafirler uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftlerin mutluluklarını paylaştılar.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden genç çiftlerin düğün törenleri çekilen aile fotoğrafları ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel kararlarını veren Esra & Adem Danış çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir ömür diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' ' Ömürlük

İlginizi Çekebilir