Uzungöl'de Farklı Bir Tatil Mekanı-Diriliş Garden

Uzungöl

Uzungöl’lü genç Turizm İşletmecisi Mesut Kul tarafından hizmete açılan Turizm Tesisi Diriliş Garden hem modern tasarımı hem de zengin Turizm altyapısı ile misafirlerden büyük bir beğeni alıyor.

Uzungöl Demirkapı Çayıroba yolu üzerinde ikinci barajı geçince Haros Komlarına varmadan geniş bir alanda oluşturulan Diriliş Garden Modern bir tesis görünümü ile her gün yerli ve yabancı onbinlerce misafire ev sahipliği yapıyor.Daha önceki dönemde atıl durumda bulunan ve Uzungöl’e gelen misafirlerin çöplerini bıraktıkları çevre kirliliğine sebep olan boş araziyi kiralayan Turizm İşletmecisi Genç Turizmci Mesut Kul uzun bir çalışma ve hazırlık döneminin ardından Modern ve şık donanımlı tesisi ile 2022 Yılı Turizm sezonu itibarı ile yerli ve yabancı onbinlerce misafire ev sahipliği yapıyor.

Özellikle yabancı misafirler tarafından çok büyük bir ilgi gören tesis gün boyunca yerli ve yabancı misafirler tarafından dolup taşıyor.Turizm Tesisinde bir Turizm İlketmesinde bulunması gereken tüm altyapı hizmetleri en doğal hali ile misafirlerin hizmetine sunuluyor.

İşte o hizmetlerden sadece birkaç tanesi.

DEV SALINCAKLAR

Tesisin orta yerinde kurulan Dev Salıncaklar ile misafirler önce gökyüzüne doğru havalanıyorlar.En yüksek noktaya çıkıldığı zaman görevli personel tarafından salıncak durduruluyor.Resim çekme işlemi tamamlandıktan sonra ise dev salıncak sallanmaya başlıyor.Bir Orman tarafına bir derenin karşı yakasına.Unutulmaz bir salıncak keyfi başlıyor.

ATIŞ POLİGONU

Atış poligonu ve Ok poligonunda misafirler gün boyunca eğlenceli ve keyif dolu vakit geçirebiliyorlar.

AT BİNİCİLİK

Tesiste misafirlerin en fazla ilgi gösterdikleri alanlardan bir tanesi At Binicilik alanı.Misafirler ve çocuklar At üzerinde gün boyunca çok büyük bir keyif ile zaman harcayabiliyorlar.

DERE KENARINDA HUZUR

Tesiste misafirlerin gönüllerince dinlenebilecekleri  Doğa ile baş başa huzur içerisinde tatil yapabilecekleri bir çok mekan var.Çay bahçeleri,Türk ve Arap Yemeklerinin misafirlerin hizmetine sunulduğu iki farklı Restaurant,Localar,Dere Kenarında dere ile iç içe oluşturulmuş çay içme masaları…

ATV PARKUR-ÇOCUK AKÜLÜ PARKUR

Tesiste misafirler  gönüllerince dinlenirlerken çocukları da çeşitli oyun parkurlarında büyük bir güven içinde tatil yapabiliyorlar.Çocuklar için birbirinden ilgi çekici çeşitli oyun parkurları,ATV Parkuru ve her yaş grubuna uygun olarak tasarlanmış ATV motorları,Akü Parkuru ve her yaş grubuna uygun olarak hazırlanmış Akülü araçlar ve akülü driftler  ile çocuklar gönüllerince eğlenirlerken aileleri de büyük bir huzur içinde güvenle tatil yaparak dinleniyorlar.

LOCALAR GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Tesiste misafirlerin aileleri ile birlikte gönüllerince dinlenebilecekleri 12 adet loca hazırlanmış.Misafirler bu Localarda Dere kenarında dere ve kuş seslerinin muhteşem bir tatilin keyfini çıkarıyorlar.

Localar Karadeniz Kültürüne göre hazırlanmış.Locaların içerisinde Karadeniz Kültürünün baş tacı kocaman bir yer sofrası,Karadeniz Kültürünün temel yapı taşı olan yer halısı ve Şark Köşesi olarak adlandırılan yer koltukları ve yer minderleri ile misafirlerine muhteşem bir tatil imkanı sunuyor localar.

Localarda Hizmet şekli misafirlere ait.İsteyen misafirler Locaları kiralayarak kendin pişir kendin ye şeklinde kendi yemeğini hazırlayabiliyor.Bu durumdaki misafirlerin tüp,tencere gibi tüm ihtiyaçları Tesis tarafından karşılanıyor.

Arap ve Türk misafirler yemek ihtiyaçlarını tesisten de karşılayabiliyorlar.Bu durumda Garsonlar normal Restaurantlarda olduğu gibi Localardan sipariş alıyor  ve yer sofrasında ailesi ile baş başa yemeğini yiyebiliyor.

Localarda çay kahve keyfi de misafirlerin isteğine bağlı.İsteyen misafire çay takımı ve tüpleri veriliyor.Çay malzemeleri getiriliyor.Misafir ailesi ile birlikte kendi çayını kendisi demliyor.İsteyen misafir de Tesisten sipariş vererek Localarında çay ya da kahvelerini afiyetle yudumluyor.

Canınız Piknik mi yapmak istiyor.O da mümkün Diriliş Garden’de.İster Piknik Malzemenizi kendiniz alın gelin bir Loca kiralayın aileniz ile birlikte Piknik yapın.İsterseniz tüm ihtiyaçlarınız Dirililş Garden ekibi tarafından hazırlansın.Siz Afiyet ile pikniğinizi yapın.

ARAP MUTFAĞI

Diriliş Garden’de arap yemekleri nin her çeşidine rastlamak mümkün.Profesyonel aşçilar tarafından hazırlanan birbirinden zengin Arap yemekleri yabancı misafirlerin beğenisine sunuluyor.Tesiste ayrıca Arap Misafirler tüm ihtiyaçları tesis tarafından karşılanarak kendi yemeklerini kendileri hazırlayarak yemek yiyebilme imkanı da sunuluyor.

TÜRK MUTFAĞI KEYFİ

Tesiste Türk mutfağı keyfi de büyük bir itina ile misafirlerin hizmetine sunuluyor.Birbirinden zengin yöresel ve Ulusal yemekler büyük bir itina ile yerli ve yabancı misafirlerin hizmetine ve beğenisine sunuluyor.

ÇAY KAHVE VE TATLI KEYFİ

Dirlilş Garden’de aparatifler ,kahve çeşitleri,arap kahveleri ,tüm ızgara çeşitleri ,barbekü usulü kendin pişir kendin ye seçeneği,baklava künefe  katmer sütlaç tüm pasta çeşıtleri  ile yerli ve yabancı misafirlerin ağız ve damak tadına hitap ediliyor

MAKARALARDA TIRMANMA KEYFİ

Tesiste çeşitli makaralar ile misafirlere tırmanma keyfi yaşama imkanı sunuluyor.

MÜDÜR KUL-TÜM MİSAFİRLERİMİZİ BEKLİYORUZ

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden olan Uzungöl’de açmış oldukları farklı ve özel bir mekan ile Uzungöl, Karadeniz ve Ülke Turizmine hizmet verebilme sevdası ile yola çıktıklarını ifade eden İşletme Sahibi ve Müdürü Mesut Kul,tesisin planlamasını gerçekleştirirken en önemli kriterlerinin gelen misafirlerin aileleri ile birlikte huzur içinde ve güvenle tatil yapabilecekleri bir tesisi misafirlerin hizmetine sunabilme sevdası ile yola çıktıklarını,bu anlamda hem misafirlerin rahat edebilecekleri hem de çocuklarının güven içinde eğlenceli vakit geçirebilecekleri bir mekan tasarımı ile yola çıktıklarını ve çok uzun ve planlı bir çalılşmanın ardından bu güzel tesisi Uzungöl ve Ülke Turizminin hizmetine sunmuş olanın tatlı heyecanını yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Açmış oldukları yeni tesisin birbirinden zengin turizm altyapısı ile misafirlerin tüm ihtiyaçlarına cevap verdiğini ifade eden İşletme sahibi Mesut Kul Tesisi ziyarete gelen misafirlerin aradıkları tüm hizmetleri tesiste bulduklarını bu yüzden de az kalmayı planlayan misafirlerin bile hizmet ve kaliteden memnun olmaları ve ailesinin tesiste rahat etmesi sebebi ile tesiste kalma sürelerini uzattıklarını ifade etti.



İlginizi Çekebilir