Uzungöl'de Fatma İle Muhammet'den Ömürlük İmza

Uzungöl

Fatma Manap ile Muhammet Doğan Uzungöl’de gerçekleştirilen dillere destan bir düğün töreni ile evlendiler.

Fatma Manap ile Muhammet Doğan Uzungöl’de gerçekleştirilen dillere destan bir düğün töreni ile evlendiler.

Uzungöl’ün sevilen Turizm İşletmecilerinden Erdoğan(Dursun) Manap’ın dünyalar güzeli kızı Fatma ile İzmir’den Uzungöl’de görev yapan Uzman Çavuş Muhammet Doğan 12 Kasım 2022 Cumartesi akşamı Uzungöl İnan Kardeşler Hilmi İnan Tesislerinde gerçekleştirilen düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Genç çiftlerin ikinci düğün törenleri ise 20 Kasım 2022 Pazar Günü İzmir Buca’da gerçekleştirilecek.

Genç çiftlerin Uzungöl’de gerçekleştirilen Düğün Törenlerine Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı J.Üsteğmen Emre Can Narin,Uzungöl J. Krk Komutanı J. Astsb.Bşçvş Mesut Eltimur  Uzungöl Muharı Mehmet Öztürk,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Metin İnan,damadın mesai arkadaşları,gelin ve damadın arkadaşları ile çok kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Genç çiftlerin giriş dansları ile başlayan düğün törenlerinde Uzungöl Müziğinin sevilen iki önemli ismi Erol Akyüz ile Ahmet Karaca çaldıkları ve oynadıkları birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

Giriş Bölümünün ardından genç çiftlerin yaş pasta ve takı törenleri gerçekleştirildi.Özellikle Takı Töreni esnasında Düğün Törenine katılan davetliler çok uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadı tebrik ettiler hem de mutluluklarına tanıklık ettiler.

Düğün Töreninin son bölümünde ise Gelin Fatma Doğan için Kına merasimi gerçekleştirildi.

Genç çiftlerin düğün törenleri aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve en doğru kararlarını vererek evlenen Fatma & Muhammet Doğan çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Fatma Muhammet' Ömürlük

İlginizi Çekebilir