Uzungöl'de Fatma Keleş Vefat Etti

Uzungöl

Uzungöl’ün sevilen isimlerinden Merhum Ahmet Keleş’in(Sarımahmut) hanımı Fatma Keleş Uzungöl’de vefat etti.

Uzungöl’ün sevilen isimlerinden Merhum Ahmet Keleş’in(Sarımahmut) hanımı Fatma Keleş Uzungöl’de vefat etti.

Bir süredir çeşitli rahatsızlıkları bulunan merhum Fatma Keleş yaklaşık 1 senedir yatalak hasta olarak evinde tedavi görüyordu.

Merhume Fatma Keleş’in eşi Uzungöl’ün en sevilen isimlerinden merhum Ahmet Keleş 1982 yılında geçirmiş olduğu talihsiz bir kaza neticesinde hayatını kaybetmişti.

Merhume Fatma Keleş,Uzungöl’ün sevilen Turizmcilerinden Gölbaşı Cafe sahibi Yaşar(Şeref) Keleş’in annesi,Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan(Katip) Keleş’in amcasının eşiydi.

Merhume Fatma Keleş,6 Mayıs 2022 Cuma Günü Cuma namazına müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Monoyır asri mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhume Fatma Keleş’e Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

NİNE İLE TORUN YAN YANA DEFNEDİLECEK

Fatma Keleş’in vefat etmesi ile ilginç bir rastlantı da ortaya çıkmış oldu.Uzungöl’de son cenaze 15 Nisan 2022 Cuma günü olmuş ve Ali Keleş Gümüşhane’de geçirmiş olduğu elim bir tgrafik kazasında son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Merhume Fatma Keleş ise Ali’nin babasının amcasının hanımıydı.Ömrü boyunca Katip’in çocuklarına kendi öz çocuğu gibi bakmıştı Fatma Anne.Yani Ali babaanne olarak bilmişti Fatma Anneyi ömrü boyunca.

Ve kaderin acı bir rastlantısı.Ali 3 hafta önce yine bu günde vefat etmişti.Şimdi ise Fatma babaannesi 100 yaşında Ali’nin yanına gitti.

Ayrılamadı torunundan Fatma Anne.Ve şimdi Ali ve Fatma Anne…Monoyır’da.Tıpkı bu dünyada olduğu gibi.Yan yana defnedilecekler ve bir ömür boyunca da unutulmayacaklar.

Uzungöl onları böyle anımsayacak.

Nine ve Torun yan yana yatıyor.

İLETİŞİM:

Yaşar Keleş-Oğlu-0 539 4744915

Katip(Erdoğan) Keleş-Torunu-0 532 5102843

Mustafa Keleş-Torunu-0 545 6566585

Ahmet Keleş-Torunu-0 541 4626339

Cihan Keleş-Torunu- 0 537 976 66 06

Musa Keleş-Torununun Oğlu-0 554 1546872



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Fatma Keleş Vefat

İlginizi Çekebilir