Uzungöl'de Festival Gibi Düğün Töreni

Uzungöl

Uzungöl’ün sevilen genç turizmcilerinden Musa Keleş ile İstanbul’dan Aleyna Albayrak Uzungöl’de dillere destan bir düğün töreni ile evlendiler.

Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Keleş’in yakışıklı oğlu Musa ile aslen Of’lu olan ve İstanbul’da ikamet eden Albayrak ailesinin dünyalar güzeli kızları Aleyna’nın düğün töreninde adeta insan seli yaşandı.İstanbul,Trabzon,Of ve Uzungöl’den gelen yüzlerce davetli salonu tıklım tıklım doldurdu.

Genç çiftlerin düğün törenlerinde Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok düğün törenine katılarak genç çiftlere mutluluk dileklerini iletti.Genç çiftlerin düğün törenine protokol de yoğun bir katılım gerçekleştirdi.Bayburt Üniversitesi akademik kadrosu düğün törenine yoğun bir katılım sağladı,Bayburt Üniversitesi Rektörü Mutlu Türkmen ve ailesi,Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ali Savaş Bülbül ve ailesi,Bayburt Üniversitesi Rektör Danışmanı Murat Kul ve ailesi,Bayburt Üniversitesi Koordinatörü Ümit Yıldırım,Bayburt Üniversitesi Özel Kalem Müdürü Yavuz Kaan Konuk;Bayburt Üniversitesi Öğretim Görevlileri Mehmet Yönal,Umut Barış ve Doc.Dr. Ufuk Töman genç çiftleri düğün törenlerinde yalnız bırakmadılar.

Ayrıca Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Savaş Dündar,Rize Trafik Bölge Amiri Başkomiser Zeki Özkan,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş ve Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Akyüz de genç çiftleri en mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Gelin ve damadın giriş dansı ile başlayan düğün töreni yoğun sanatçı katılımı ile tam bir festival havasında geçti.Saat 18.00’da başlayan düğün töreni 6 saat sürdü ve saat 00.00 sıralarında son buldu.

Uzungöl düğünlerinin vaz geçilmeyen iki usta ismi Erol Akyüz ve Ahmet Karaca Düğün törenine katılan tüm sanatçılara eşlik ederek uzun bir canlı yayın performansını başarı ile gerçekleştirdiler.

İLK SAHNE TUNCAY GARGAR’IN

Düğün töreninde ilk olarak Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Tuncay Gargar sahne aldı.Birbirinden güzel Karadeniz türküleri eşliğinde düğün törenine katılan davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağlayan Sanatçı Tuncay Gargar sahnesini alkışlar eşliğinde tamamladı.

İLYAS FURKAN DERYA BÜYÜLEDİ

Karadeniz Müziğinin iki gözde ismi İlyas Furkan Derya ikilisi mükemmel bir sahne performansı ile salonu eğlence yağmuruna tuttular.Düğün törenine katılan davetliler sanatçıların güzel türküleri eşliğinde gönüllerince eğlendiler.Trabzonspor Galatasaray maçının oynandığı dakikalarda okudukları birbirinden güzel Trabzonspor türküleri ile salonu alkış yağmuruna boğdular.

Yaş pasta ve Takı Töreni ile devam eden düğün töreninde özellikle takı töreni esnasında davetliler çok uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadı tebrik ettiler hem de mutluluklarına ortak oldular.Takı Töreninde Damadın abisi Ali Keleş’in Damat Musa Keleş için getirmiş olduğu sürpriz hediyeler düğün törenine damgasını vurdu ve salında alkış tufanı yaşandı.

ALİ BARAN SAHNEDE BÜYÜLEDİ

Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Ali Baran gitarı ile çalıp söylediği birbirinden güzel türküleri ile mükemmel bir sahne performansı ortaya koydu.Sanatçı Ali Baran’a sahnede kemençesi ile Okan Kaya eşlik etti.

YAKUP ATALAY’DAN HORON RESİTALi

Bölgemizin yetiştirmiş olduğu en önemli sanatçılardan Yakup Atalay genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı.Kemençesi ve güzel sesi ile muhteşem bir sahne performansı ortaya koyan Sanatçı Yakup Atalay davetlilerin gönülljerince eğlenmelerini sağladı.

NURAY AKSOY HAYRAN BIRAKTI

Türkülerimizin gülen yüzü,Türk Halk Müziğinin güçlü sesi,Karadeniz Müziğinin hanımefendi Sanatçısı Nuray Aksoy genç çiftlerin düğün törenlerinde mükemmel bir sahne performansı ile hayranları ile buluştu.Uzungöl’e iki senedir gelmediğini ve Uzungöl’ü çok özlediğini ifade eden Sanatçı Nuray Aksoy düğün töreni sayesinde Uzungöl’de hayranları ile buluşmanın tatlı heyecanını yaşadığını ifade etti.Hayranlarına Korona türküsü ile merhaba diyen Sanatçı Nuray Aksoy her zamanki gibi mükemmel sahne performansı ile hayranlarına mükemmel bir akşam yaşattı.

SARI FIRTINA GÖZ KAMAŞTIRDI

Karadeniz Müziğinin güçlü sesi,Ulusal Müzik Dünyasında Çaykara İlçesini ve Karadeniz Müziğini başarı ile temsil eden Sanatçı Seyfettin Çakıral genç çiftlerin düğün törenlerinde hayranları ile buluştu.Yeni çıkarmış olduğu klipleri ile hayranlarına merhaba diyen sanatçı Seyfettin Çakıral 2021 yılında fırtına gibi estiğini bir kere daha hayranlarına göstermiş oldu.

NURETTİN KAHVECİ’DEN KAVAL RESİTALİ

Bölgemizin yetiştirmiş olduğu en önemli kaval üstatlarından Nurettin Kahveci genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı.Nurettin Kahveci’nin güzel kavalı eşliğinde düğün törenine katılan davetliler gönüllerince eğlendiler.

OYUN HAVALARI COŞTURDU

Sanatçı Erol Akyüz’ün çalıp söylediği oyun havaları eşliğinde düğün törenine katılan davetliler gönüllerince eğlendiler.

Genç çiftlerin düğün törenleri gece 00.00'da çekilen aile fotoğrafları ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en anlamlı kararlarını veren Aleyna & Musa Keleş çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

 



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Festival Düğün Töreni

İlginizi Çekebilir