Uzungöl'de Göz Yaşları Sel Oldu

Uzungöl

Tedavi gördüğü hastanede yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak vefat eden Halime(Elmas) Karagöz 7 Ağustos 2023 Pazartesi Günü Uzungöl’de göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Tedavi gördüğü hastanede yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak vefat eden Halime(Elmas) Karagöz 7 Ağustos 2023 Pazartesi Günü Uzungöl’de göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süreden bu yana amansız hastalık ile mücadele eden ve Trabzon dışında Ankara,İstanbul olmak üzere bir çok ilde bulunan hastanelerde derdine derman arayan ,ancak hiçbir doktorun derdine derman olamadığı Elmas Karagöz tedavi gördüğü Trabzon Medicalpark Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde yaşam savaşını kaybederek hayata gözlerini yummuştu.

1965 Doğumlu olan Merhume Elmas Karagöz 58 yaşında vefat etmişti.Elmas Karagöz’ün genç yaşta vefat etmesi Uzungöl’ü göz yaşlarına boğdu.

Merhume Halime(Elmas) Karagöz Uzungöl’ün sevilen esnaflarından Muhammet Karagöz(Güloğlu)’nun eşi,Uzungöl’ün eski esnaflarından Merhum Yaşar Özbek’in kızı,Ali,İsmail ve Ayhan Karagöz ile Azize ‘nin anneleri,Uzungöl’ün sevilen esnaflarından İsmail ve Ahmet Özbek’in ise ablalarıydı. 

Merhume Elmas Karagöz,7 Ağustos 2023 Pazartesi Günü öğle namazına müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Monoyır Asri Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhume Elmas Karagöz'ün cenaze namazına Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Seyfullah Kaya,Rize Trafik Bölge Amiri Başkomiser Zeki Özkan,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk,Şekersu Muhtarı Mehmet Aygün,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz ile çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhume Halime(Elmas) Karagöz’e Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz. 

İLETİŞİM: 

Muhammet Karagöz-Güloğlu-Eşi-0 542 5452358 

İsmail Özbek-Kardeşi-0 535 8331208 

Ahmet Özbek-Kardeşi-0 535 4600538 

Ali Karagöz-Oğlu-0 530 0907961 

İsmail Karagöz-Oğlu-0 537 0365418 

Ayhan Karagöz-Oğlu-  0 538 0958404 

 



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Yaşları

İlginizi Çekebilir