Uzungöl'de Hacı Mustafa Sezgin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Uzungöl

Hacı Mustafa Sezgin,Uzungöl'de son Yolculuğuna Uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede vefat eden Hacı Mustafa Sezgin Uzungöl’de son yolculuğuna uğurlandı. 

Uzungöl’ün sevilen isimlerinden olan ve yaşlılığa bağlı çeşitli rahatsızlıkları bulunan Hacı Mustafa Sezgin,11 Kasım 2023 Cumartesi günü sabah saatlerinde Trabzon’da tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti. 

Çok uzun seneler Çaykara Kaymakamlığında memur olarak çalıştıktan sonra emekliye ayrılan merhum Mustafa Sezgin toplum tarafından çok sevilen bir insan olarak tanınıyordu. 

Merhum Mustafa Sezgin Merhum Nizamettin,imam hatip Abdullah ve Nurettin ile Çaykara Tur’da şoför olarak çalışan Uzungöl Çaykara Tur YAZIHANESİ işletmecisi İsmail Sezgin’in babalarıydı.

Merhum Mustafa Sezgin,11 Kasım 2023 Cumartesi  ( Bugün ) İkindi namazını müteakip, Uzungöl merkez  Camii'nde   kılınan cenaze namazının  ardından Aile mezarlığına defnedildi. 

Merhum Hacı Mustafa Sezgşn’in cenaze namazına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Sürmene Müftüsü Dr. Abdullah Çobanoğlu ve çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. 

Merhum Hacı Mustafa Sezgin’in cenaze namazında dua Sürmene Müftüsü Dr Abdullah Çobanoğlu tarafından yapılırken cenazesi ise oğlu İmam Hatip Nurettin Sezgin tarafından kıldırıldı. 

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet,  kederli yakınlarına başsağlığı dileriz. 

İLETİŞİM 

 İsmail Sezgin :Oğlu-05392333895 

 Abdullah Sezgin: Oğlu-05308222887 

Nurettin Sezgin -Oğlu-05374416423 

 



İlginizi Çekebilir