Uzungöl'de Havva Soylu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Uzungöl

Tedavi gördüğü Hastanede dün akşam hayatını kaybeden Uzungöl’ün sevilen isimlerinden Mustafa Soylu’nun eşi Havva Soylu Uzungöl’de göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir kanser hastalığı ile mücadele eden Merhume Havva Soylu yaklaşık 15 gün önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.Yoğun Bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Havva Soylu kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Merhum Havva Soylu,Uzungöl'ün en eski esnaflarından Mustafa Soylu'nun eşi,Uzungöl Turizminin Baş Mimarı Dursun Ali İnan'ın eşinin abisinin hanımı,İmam Mehmet Soylu ile Recep Soylu'nun anneleri,Uzungöl Muhtarlarından Mustafa Tahan'ın baldızı,Mehmet Tahan,Yaşar Karatay ve Ahmet Zengin'in kayınvalideleri,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş ile Hamza ve Kemal Keleş'in abilerinin hanımı,Uzungöl’ün genç Turizmcilerinden Mehmet İnan’ın dayısının hanımıydı.

Merhume Havva Soylu 10 Kasım 2021 Çarşamba Günü öğle namazına müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları ve dualar eşliğinde Filak Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

ANNESİNİN CENAZE NAMAZINI KILDIRDI

Bursa Dikkaldırım Camii İmam Hatibi Mehmet Soylu annesinin cenaze namazını kıldırırken son derece duygusal anlar yaşadı.

YOĞUN KATILIM

Yağmur altında kılınan cenaze namazı yoğun bir katılım ile kılındı.Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk, Saadet Partisi Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Nuri Kadıoğlu cenaze namazına katılarak ailenin acılarını paylaştı. Merhume Havva Soylu kılınan cenaze namazının ardından Filak Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak gülen yüzü,engin hoşgörüsü ve tertemiz yüreği ile herkesi göz yaşlarına boğan Merhum Havva Soylu’ya Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.



İlginizi Çekebilir