Uzungöl'de Hümeyra İle Yavuz'dan Muhteşem Bir Düğün Töreni

Uzungöl

Hümeyra Kudaş ile Yavuz Dilek Uzungöl'de Muhteşem Bir Düğün Töreni ile Evlendiler.

Hümeyra Kudaş ile Yavuz Dilek Muhteşem Bir Düğün Töreni ile bir ömür boyu mutluluğa Evet dediler

Uzungöl’ün sevilen genç esnaflarından Ayşe & Cemal Dilek çiftinin yakışıklı oğlu Yavuz Dilek ile Trabzon’dan Naciye & Kemal Kudaş çiftinin Dünyalar Güzeli Avukat Kızları Hümeyra Kudaş Trabzon ve Uzungöl’de gerçekleştirilen muhteşem düğün törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Genç çiftlerin Kına Törenleri 8 Eylül 2023 Akşamı Trabzon Öğretmenevi Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Düğün Törenleri ise 10 Eylül 2023 Pazar  akşamı Uzungöl Sezgin Otel Restaurant  Salonunda gerçekleştirildi. 

Muhteşem bir katılım ile gerçekleştirilen Genç çiftlerin düğün töreninde tabiri caiz ise mahşeri bir kalabalık yaşandı. 

Gelin ve Damadın aile yakınları ile dostlarının yoğun bir katılım gverçekleştirdikleri düğün törenine Trabzon’dan gelin tarafı yaklaşık 150 kişilik bir misafir grubu ile katılım gösterirken Damadın Esnaf arkadaşları ve yakın çevresi ile Uzungöl insanının da yoğun katılım göstermesi Düğün töreninde mahşeri bir kalabalığın yaşanmasına sebep oldu.

Düğün Salonunda bırakın sandalye bulmayı ayakta dahi yer bulmanın imkansız olduğu düğün töreninde  davetlilerin çok büyük bir bölümü düğün törenini yan salondan izlemek durumunda kaldılar.

Damadın Babası Cemal Dilek ile Amcaları Hilmi ve İhsan Dilek ve Gelinin Babası Kemal Kudaş,genç çiftlerin düğün törenleri öncesinde tüm misafirlerini kapıda karşılarken düğün töreni esnasında tüm masaları tek tek dolaşarak misafirleri ile sohbet etmeleri ve düğün sonunda tüm misafirlerini kapıda uğurlamaları gözlerden kaçmadı ve misafirler tarafından takdir edildi.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerine Şekersu Mahallesi Muhtarı Mehmet Aygün,Yaylaönü Mahallesi Muhtarı Yakup Toprak,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Şekersu Mahallesi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Hulusi İlhan katılım sağlayarak genç çiftlerin mutluluklarını paylaştılar.

Genç çiftlerin Resmi Nikahları Salonda kıyıldı.Gelinin Nikah Şahitliği Sevgi Belkıs Kale ve Pınar Kudaş tarafından gerçekleştirilirken Damadın Nikah şahitliği ise İstanbul’dan Düğün Töreni İçin Uzungöl’e gelen Amcası İhsan Dilek tarafından gerçekleştirildi.

Genç çiftlerin Resmi Nikahları Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un İl dışında bulunması sebebi ile Çaykara Belediyesi evlendirme Memuru İbrahim Yılmaz tarafından kıyılırken Belediye Başkanı Hanefi Tok’un tebrik mesajı da salonda okundu.

Genç çiftlerin evlilik cüzdanları Evlendirme Memuru İbrahim Yılmaz tarafından gelin Hümeyra Kudaş’a takdim edildi.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerinde Uzungöl Düğünlerinin vaz geçilmeyen ismi Erol Akyüz sahne alırken ayrıca Karadeniz Müziğinin önemli Sanatçılarından Dursun Akyüz ile Soner Şahin sahne alarak birbirinden güzel türküleri ile davetlilere unutamayacakları muhteşem bir akşam yaşattılar.

Ayrıca yine Karadeniz Müziğinin önemli Sanatçılarından olan Kaval Entrünmanı Üstadı Nurettin Kahveci Genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne alarak misafirlere mükemmel bir akşam yaşattı.

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün törenlerinde özellikle takı töreni esnasında davetliler çok uzun kuyruklar oluşturarak gelin ve damadı hem tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar. Çok uzun süren Takı Töreni yaklaşık 1 saatte tamamlanabildi.

Özellikle Damadın arkadaşlarının yoğun bir katılım gösterdikleri Takı Töreni esnasında damadın arkadaşları tarafından takılan yoğun takılar gözlerden kaçmadı. 

Genç çiftlerin düğün törenlerinde horon ve eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam  ederken aile fotoğraflarının çekilmesi ve havai fişek gösterisi ile sona erdi. 

Çaykara Gündem gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve doğru kararlarını alan Hümeyra & Yavuz Dilek   çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.   



İlginizi Çekebilir