Uzungöl'de Kamelafç Yolu Genişledi

Uzungöl

Uzungöl Alçakköprü Mahallesi Kamelafç Mevkiinde yol genişletme ve altyapı çalışmaları tamamlandı.

Uzungöl’ün araç yolu bakımından en çetin yollarından bir tanesi olan Kamelafç yolunda yol genişletme,Sanat Yapıları,alt duvar ve üst duvar çalışmaları tamamlandı.

Çaykara Belediye Ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol genişletme ve Sanat Yapıları çalışmalarında yol güzergahında bulunan dar yerler genişletilirken yol üzerinde duvara ihtiyaç duyulan yerlerde ise alt ve üst duvar çalışmaları gerçekleştirildi.

MUHTAR ÖZTÜRK-BAŞKANIMIZA VE VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un katkıları ile Uzungöl’ün en önemli yol sorunu bulunan Kamelafç  Mahallesinde çok önemli bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk destek ve katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok’a  ve Çaykara Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Yol üzerinde bir çok yerde yol genişletme ya da Sanat Yapıları çalışmaları gerçekleştirdiklerini ifade eden Muhtar Öztürk bu çalışmalarda kendilerinden her türlü fedakarlığı gösteren kısım kısım bazı yerlerde tarlasının bir bölümünü yola bağışlayan Kıymetli vatandaşlara teşekkür dileklerini iletti.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Kamelafç Genişledi

İlginizi Çekebilir