Uzungöl'de Masal Tadında Bir Düğün

Uzungöl

Meral ve Hüseyin Berber çifti Uzungöl’de gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile evlendiler

Uzungöl Ortaokulu Emekli Okul Müdürlerinden Abdülkadir Kaya’nın Rehber Öğretmen olan Dünyalar güzeli kızı Meral ile Giresun Eynesil’den Hüseyin Berber 7 Haziran 2021 Pazartesi Günü Uzungöl Aygün Motel’de gerçekleştirilen nikah töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Düğün Salonunun organizasyonu Seda Organizasyon tarafından gerçekleştirilirken Düğün Salonu Covit19 Salgın hastalığı ve pandemi kuralları çerçevesinde hazırlandı.Salonda sandalyeler sosyal mesafe kuralına uygun olarak hazırlanırken misafirlere salon girişinde kolonya ve dezenfekten verilerek salona girmeleri sağlandı.Ayrıca düğün boyunca tüm misafirlerin maske takması zorunlu oldu.

Genç çiftlerin düğün törenlerinde salonun ses organizasyonu Zahide Kadir Kaya tarafından hazırlandı.

Meral & Hüseyin Berber çifti düğünün başında misafirlerine tatlı bir sürpriz de gerçekleştirdi.Misafirlere birer tane kalem ve birer tane çiçek tohumu ile özel poşetlere sarılı pasta ikramı gerçekleştiren genç çift “Önce Kalemimiz sonra Dünyamız Çiçek açsın” sloganı ile misafirlerini salona davet ettiler

Düğün töreninin başında genç çiftlerin resmi nikah törenleri gerçekleştirildi.Damadın nikah şahitliği Hasbi Berber tarafından gerçekleştirilirken Gelin Meral Kaya’nın nikah şahitliği ise Dilek Alibeyoğlu tarafından gerçekleştirildi.

Genç çiftlerin Resmi Nikahları Çaykara Belediyesi Evlendirme Memuru İbrahim Yılmaz tarafından kıyıldı. Genç çiftlerin resmi nikahlarının kıyılmasının ardından evlilik cüzdanı Uzungöl Eğitimine büyük emekler verdikten sonra 2014 yılında emekliye ayrılan Eğitimci Abdülkadir Kaya tarafından verildi.Müdür Kaya evlilik cüzdanını yuvanın temel direği kızı Meral Berber’e takdim ederek genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Pandemi süreci sebebi ile gelin ve damat tarafından sembolik yaş pasta töreni gerçekleştirildi . İnsan ve toplum sağlığı açısından misafirlere pasta ikramı gerçekleştirilmedi.

Takı töreninde sadece gelin ve damadın yakınlarının genç çiftlere takı takmasına izin verildi.Diğer misafirler ise takılarını gelin ve damadın önüne konulan sepete koyarken genç çiftleri karşıdan selamlayarak tebrik ettiler

Genç Çiftlerin düğün töreni çekilen aile fotoğrafları ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını vererek hayatlarını birleştiren Meral & Hüseyin Berber çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Masal Tadında Düğün

İlginizi Çekebilir