Uzungöl'de Muhteşem Bir Tatil Köyü

Uzungöl

2021 Yılı Turizm sezonunun başladığı bu günlerde sizlere Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de bulunan muhteşem bir Tatil Köyünden söz edeceğiz.

Haros Komları…Uzungöl Merkeze 5 Km mesafede.Doğa ile baş başa muhteşem bir doğa cenneti.Onlarca Turizm Tesisi ile bölge Turizmine hizmet veriyor senelerdir Haros Komları.

Ancak Uzungöl’ü ziyarete gelen milyonlarca Turistin büyük bir bölümünün bu Doğa Cennetinden haberi yok.Bu yüzden bizler bu yazımızda sizlere Haros Komları’nı tanıtmaya çalışacağız.

Solaklı Deresinin tam kıyısında ormanın içinde ve solaklı deresinin tam kenarında kurulmuş bir yerleşim yeri Haros Komları.Buz gibi akan soğuk suları,solaklı deresinin insanın yüreğine ferahlık veren billur sesi,muhteşem doğası ve modern işletmeleri ile Karadeniz ve Bölge Turizmine Hizmet veriyor Haros Komları.

Tesis ve otellerin hemen yan tarafında bulunan Uzungöl Macera Parkı Bölge Turizminin lokomotifi konumunda.Birbirinden zengin aktiviteler ile her yaştan çocuğunuzun gün boyunca zaman harcayabileceği muhteşem bir tesis.Çocuklarınızı büyük bir güven içinde Macera Parkına oyun oynamaya bırakarak kendinize bolca zaman ayırabilirsiniz Haros Komlarında.

Turizm anlamında Bir çok alternatifiniz var Haros Komlarında.Dere kenarı yürüyüşü bunlardan bir tanesi olabilir mesela.İsterseniz Uzungöl yönünde 5 Km yürüyebilirsiniz.Bu yürüyüş esnasında muhteşem güzelliği ile Barajlar bölgesini ziyaret edebilirsiniz.Uzungöl Merkeze yürüyebilir ve burada bir çok etkinlik ve aktivite ile gününüzü değerlendirebilirsiniz.

Haros Komlarından yukarı doğru da yürüyüşe çıkabilirsiniz.Solaklı deresinin insana huzur veren müzik tadında sesi eşliğinde billur gibi akan şelalelerin buz gibi soğuk suyundan içebilir bolca hatıra fotoğrafı çektirebilirsiniz.

Yolunuzun üzerinde yaklaşık 1 KM yukarıda İnan Kardeşler Alabalık üretim çiftliği var.Yıllık yaklaşık 150 ton Alabalık üretimi gerçekleştirerek Bölge Turizminin lokomotifi olmayı başaran İnan Kardeşler Alabalık Üretim Çiftiliğini ziyaret edebilir,balık üretimini yerinde gözlemleyebilir ve balıklar ile muhteşem bir gün geçirebilirsiniz. Yürüyüş performansınız iyi ise bu yolu takip ederek Demirkapı Mahallesine kadar yürüme imkanınız bulunmaktadır.

Orman içinde yürüyüş de gerçekleştirebilirsiniz Haros Komlarında.Zaten Ormanın içinde kurulmuş muhteşem bir Tatil Köyü konumunda.Her tarafı ormanlar ile kaplı.İstediğiniz yöne doğru orman içinde yürüyüş yapma imkanınız bulunuyor.

Birbirinden güzel Piknik yerleri de mevcut Haros Komları ve çevresinde.Aileniz ile birlikte gönül rahatlığı ile ister Solaklı Deresinin kıyısında isterseniz de ormanın içinde gönül rahatlığı ile muhteşem bir piknik yapabilir ya da çayınızı yudumlayabilirsiniz.

Yorucu ve keyifli bir günün ardından Haros Komlarındaki birbirinden güzel Otel ve Pansiyonlar sizleri bekliyor.Hijyenik,konforlu ve tamamı yeni inşa edilmiş tamamında covit 19 önlemleri en üst düzeyde alınmış birbirinden güzel tesisten gönlünüze uyan hangisi ise orada konaklayabilirsiniz.

İŞLETME SAHİBİ AYDOĞAN-BÖLGE TURİZMİNE KATKI SUNMAKTAN KEYİF ALIYORUZ

Haros Komlarındaki Tesis sahiplerimizden birini dinliyoruz şimdi.Ay Home Otel sahibi Şenol Aydoğan’ı

Öncelikle Turizmi ve Bölge Turizmine hizmet vermeyi çok seviyor ve yaptığı işten büyük bir keyif alıyor Şenol Aydoğan.

İşte Şenol Aydoğan’ın söyledikleri

Haros Komları misafirlerimizin huzur içinde doğa ile başbaşa ormanın içinde bir tarafında orman bir tarafında Solaklı Deresinin huzur veren şırıltısı eşliğinde muhteşem bir tatil yapabilecekleri mükemmel bir tatil yeri.

Bizler Haros Komları Tesisleri olarak Uzungöl’de bulunan İşletmeler ile birlikte Bölge Turizmine hizmet vermeye çalışıyoruz.Uzungöl’ün muhteşem doğa güzelliğini ve Dünya genelinde Cazibe Merkezi olmasını artık tanımayan yok.Her sene yerli ve yabancı milyonlarca Turistin ziyaret akınına uğruyor Uzungöl

Bizler Haros Komları Tesis sahipleri olarak hem Uzungöl Turizmine bir alternatif oluşturması,hem özellikle yaz mevsiminde Uzungöl’ün yoğunluk yükünü azaltabilmek ve Uzungöl için alternatif bir Turizm alanı oluşturabilmek amacı ile tesislerimizi yaptık,

Haros Komlarında şu anda onlarca Tesis ile Bölge Turizmine hizmet veriyoruz.Doğa ile baş başa huzur dolu bir ortamda tatil yapmak isteyen tüm misafirlerimizi Haros Komlarına bekliyoruz.

Dedik ya  sessiz sakin,doğa ile başbaşa muhteşem bir tatil Köyü Haros komları.Ve bundan önceki senelerde olduğu gibi 2021 Turizm sezonunda da Bölge Turizmine hizmet etmeye ve misafirlerine büyük bir keyif içinde hizmet sunmaya hazırlanıyor



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Muhteşem Tatil

İlginizi Çekebilir