Uzungöl’de Mustafa Yazıcı Genç Yaşta Kansere Yenik Düştü

Uzungöl’de Mustafa Yazıcı Genç Yaşta Kansere Yenik Düştü

Uzungöl’de Mustafa Yazıcı 59 yaşında kansere yenik düşerek Uzungöl’ü göz yaşlarınaboğdu.

Mustafa Yazıcı yaklaşık 2 senedir kanser hastalığı ile mücadele ediyordu.Zaman zaman hastaneye yatırılan ve tedavi gördükten sonra taburcu edilen Mustafa Yazıcı son olarak 10 gün önce rahatsızlanarak KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine yatırılmıştı.Mustafa Yazıcı ne yazık ki kurtarılamayarak genç yaşta Uzungöl'ü göz yaşlarına boğdu.

Yumuşak ahlak yapısı,alçakgönüllülüğü,eğitime ve kültüre vermiş olduğu önem ve örnek aile eğitimi ile Uzungöl'de  toplum içinde örnek gösterilen farklı toplum insanı Mustafa Yazıcı'nın genç Yaşta kansere yenik düşmesi sevenlerini göz yaşlarına boğdu.

Merhum Mustafa Yazıcı,Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü Çaykara'lı hemşerimiz Yüksek Orman Mühendisi Hilmi Yazıcı'nın abisi,Bölgemizin önemli İlim Adamlarından Şakir Yazıcı'nın kardeşi,Hakan,Şakire ve Aslıhan Yazıcı'nın babalarıydı.

Merhum Mustafa Yazıcı 4 Eylül 2021 Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Kastelli Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak genç Yaşta aramızdan ayrılan merhum Mustafa Yazıcı'ya Allah'tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Şakir Yazıcı-Abisi-05393272376
Hilmi Yazıcı-Kardeşi-Yüksek Orman Mühendisi-05337745287
Hakan Yazıcı-Oğlu- 05367712872
Mustafa Karatay-Eniştesi-05367721781



İlginizi Çekebilir