Uzungöl'de Nuran İle Cihan'dan Ömürlük İmza

Uzungöl

Nuran Özbek İle Cihan Keleş Uzungöl Sezgin Otel Restaurant'ta gerçekleştirilen Muhteşem bir Düğün Töreni ile evlendiler.

Uzungöl’ün Genç İş Turizmcilerinden Cihan Keleş ile Nuran Özbek 14 Ekim 2023 Günü gerçekleştirdikleri Düğün Töreni ile evlendiler. 

Samsun Vezirköprü’den Şükran & Haşim Özbek çiftinin dünyalar güzeli kızları Nuran Özbek İle İlçemiz Uzungöl Mahallesinin sevilen esnaflarından Gölbaşı Cafe Restaurant sahibi Yaşar)Şeref) Keleş’in yakışıklı oğlu Cihan   Keleş 14 Ekim 2023 Cumartesi akşamı Uzungöl Sezgin Otel Restaurant’ta gerçekleştirilen ve muhteşem bir kalabalığın katıldığı düğün töreni ile evlendiler. 

Genç çiftlerin Düğün Törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,Çaykara Belediyesi Meclis üyeleri Bayram Genel ve Seyfullah Kaya,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Savaş Dündar ile çok yoğun bir davetli topluluğu katıldı. 

Gelinin aile yakınlarının Samsun Vezieköprü’den gelerek düğün törenine göstermiş oldukları yoğun katılım gözlerden kaçmadı. 

Damadın Babası Şeref(Yaşar) Keleş ile Gelinin babası Haşim Özbek’in tatlı heyecanları yüzlerinden okunurken,,Düğün Töreni öncesinde tüm misafirlerini kapıda karşılarken,düğün töreni esnasında tüm masaları tek tek dolaşarak misafirler ile ilgilenmeleri düğün törenine katılan misafirler tarafından takdir ile karşılandı. 

Genç çiftlerin giriş Dansı ile başlayan Düğün Töreninde Salon Dizaynı profesyonel olarak Protein Organizasyon tarafından gerçekleştirildi. 

Genç çiftlerin Düğün Törenlerinde Uzungöl Düğünlerinin vaz geçilmeyen iki ismi Erol Akyüz ile İsa Olgun’un yanı sıra Furkan Yılmaz ile Kemençe’de Hasan çaldıkları ve oynadıkları birbirinden güzel oyun havaları ile misafirlerin gönüllerince eğlenmelerini sağlarken Sanatçı Ali Düzenli ise okuduğu birbirinden güzel türküleri ile misafirlere muhteşem bir akşam yaşattı. 

Yaş pasta ve Takı Töreni ile devam eden genç çiftlerin Düğün Törenlerinde özellikle Takı Töreni esnasında Düğün Törenine katılan misafirler çok uzun kuyruklar oluşturarak gelin ve damadı hem tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar 

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün töreni aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel ve anlamlı kararlarını veren Nuran & Cihan Keleş çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz. 



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Nuran Cihan' Ömürlük

İlginizi Çekebilir