Uzungöl'de Recep Dilek Son Yolculuğuna Uğurlandı

Uzungöl

Geçirmiş olduğu ani kalp krizi neticesinde dün vefat eden Recep Dilek Uzungöl’de göz yaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Recep Dilek8 Temmuz 2022 Cuma Günü Cuma namazına müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılanan cenaze namazının ardından Monoyır Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Recep Dilek’in cenaze namazına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok-2009-2014 Dönemi Uzungöl Belediye Başkanı Abdullah Aygün,Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Yaylaönü Muhtarı Yakup Toprak,Trabzon Müftü Yardımcısı Hadi Keskin,Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Hamit Albayrak,Almanya DİTİB Genel Başkanı Kazım Türkmen ile Almanya DİTİB Genel Başkan Yardımcısı Merhum Recep Dilek’in oğlu Ahmet Dilek,Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak, ile çok kalabalık bir cemaat topluluğu katıldı.

BABASININ CENAZE NAMAZINI KILDIRDI

Merhum Recep Dilek’in cenaze namazında Trabzon Müftü Yardımcıısı Hadi Keskin tarafından yapılırken DİTİB Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Dilek tarafından babasının cenaze namazı kıldırıldı.

Uzungöl Büyükköy Mahallesinden emekli imam Hatip Recep Dilek evinde geçirdiği ani kalp krizi neticesinde vefat ettmişti.

Her hangi bir rahatsızlığı bulunmayan Recep Dilek 7 Temmuz 2022 Perşembe günü öğleden sonra evinde dinlenmeye çekilmişti.Ailesinin kendisine seslenmesi üzerine cevap vermeyince endişelenen ailesi 112 Acil Servis ekibine haber verdiler.Ambulans ile hastaneye kaldırılan Recep Dilek’in hastaneye ölü olarak getirildiği tespit edilmişti.

Uzungöl’ün önemli İlim adamlarından bir tanesi olan recep Dilek,Çok uzun seneler Uzungöl’de İmam Hatip olarak görev yaptıktan sonra İstanbul’a gitmiş ve burada emekliye ayrılmıştı.

Merhum Recep Dilek,Uzungöl’ün en eski esnaflarından Durmuş Dilek ile Hilmi ve Cemal Dilek’in amcaları,Uzungöl Esnaflarından Ahmet ve Yavuz Dilek’in,baba amcaları,Almanya’da Din görevlisi olarak çalışan Ahmet Dilek ile Muhammet Ali ve Mustafa Dilek’in babalarıydı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak örnek bir ilim ve irfan adamı,her zaman  gülen yüzü,toplum adına her zaman elini taşın altına koyan örnek toplum insanı vasıfları ile aramızdan ayrılan Merhum Recep Dilek’e Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz..

İLETİŞİM

Muhammet Ali Dilek-Oğlu-0 532 5213697

Mustafa Dilek-Oğlu-0 545 6279161

İhsan Dilek-Yeğeni-0 532 3106973

Yavuz Dilek-Torunu-0 539 2361065

Ahmet Dilek-Torunu-0532 4417126



İlginizi Çekebilir