Uzungöl'de Rümeysa İle Enes'ten Muhteşem Bir Düğün Töreni

Uzungöl

Bursa'dan Rümeysa Ilgıt ile Uzungöl'den Enes Aygün Uzungöl Sezgin Otel Restaurant'ta gerçekleştirilen dillere destan bir düğün töreni ile evlendiler.

Enes Aygün ileBursa’dan Rümeysa Salgın 7 Ekim 2023 Cumartesi akşamı gerçekleştirdikleri Düğün Törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler. 

Uzungöl Esnaflarından ve Uzungöl’ün çok sevilen isimlerinden Mustafa Aygün(Ahmedeminoğlu) ile Emine Aygün’ün oğlu yine Uzungöl’ün yurt dışında Almanya’da yaşayan isimlerinden Yahya Çakır’ın yeğeni,Uzungöl’lü İş Adamlarından Yunus Çakır’ın ablasının yakışıklı oğlu Enes Aygün ile Bursa’dan Havva & Hüseyin Salgın çiftinin dünyalar güzeli kızları Rümeysa Salgın’ın 7 Ekim 2023 Cumartesi akşamı Uzungöl Sezgin Otel Restaurant’ta gerçekleştirilen Düğün Törenleri yoğun bir katılım ile gerçekleşti. 

Genç çiftlerin Kına Törenleri  29 Eylül 2023 Cuma akşamı Bursa İli Yıldırım İlçesi Beyaz Ev Melisa Balon ve Düğün Sarayında gerçekleştirilmişti. 

Resmi Nikahları ise 30 Eylül 2023 Cumartesi günü Bursa İli Merinos İlçesi Merkez Nikah Salonunda gerçekleştirildi. 

Genç Çiftlerin Düğün Törenleri ise 7 Ekim 2023 Cumartesi akşamı saat 19.00’da Uzungöl Sezgin Otel Restaurant’ta gerçekleştirildi. 

Genç çiftlerin Düğün Törenlerine MEB Daire Başkanlarından Aziz Zeren,aykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk,Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Savaş Dündar,Gazetemiz İmtiyaz sahibi Turizmci Murat Akyüz,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Uzungöl Muhtarlarından Mustafa Tahan ile çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. 

Genç çiftlerin Düğün Törenlerinde Damadın Babası Mustafa Aygün ile Gelinin babası Hüseyin Salgın’ın tatlı heyecanları yüzlerinden okunurken Genç Dünürlerin misafirlerini kapıda karşılamaları her masayı tek tek dolaşarak misafirler ile ilgilenmeleri ve düğün töreni çıkışında misafirlerini kapıda uğurlamaları düğün törenine katılan misafirler tarafından büyük bir memnuniyet ile karşılandı. 

Genç çiftlerin Düğün Törenleri dini tören şeklinde gerçekleştirildi.Çaykara Merkez camii İmam Hatibi tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirilirken Emekli İmam Hatip Muhammet Akyüz tarafından dua yapıldı. 

Trabzon Mustafa Fidan İlahi ve Semazen Grubu genç çiftlerin düğün törenlerinde muhteşem bir sahne performansı ile misafirlere unutamayacakları muhteşem bier akşam yaşattılar. 

Yaş pasta ve Takı Töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün törenlerinde özellikle Takı töreni esnasında düğün törenine katılan misafirler çok uzun kuyruklar oluşturarak gelin ve damadı hem tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar. 

Genç çiftlerin düğün törenleri çekilen aile fotoğrafları ile sona erdi. 

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en anlamlı ve güzel kararlarını veren çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,Genç Çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz. 

 



İlginizi Çekebilir