Uzungöl'de Sanat Etkinliklerine Yoğun İlgi

Uzungöl

Trabzon Doğa Koruma Milli Parklar İl Müdürlüğü tarafından Doğa Turizmi Etkinlikleri kapsamında Organize edilen “Tabiat Turizmi Etkinlikleri” Sanat Günleri Sergisi yoğun katılım ile devam ediyor.

27 Ağustos 2022 Cumartesi günü açılışı gerçekleştirilen ve 2 Eylül 2022 Cuma günü akşamına kadar açık kalacak olan Resim Sergisine Uzungöl Halkı yoğun bir ilgi ve katılım sağlıyor.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Sanat Günleri Sergisine bir ziyaret gerçekleştirerek fotoğraf sanatçıları ile sergi ile ilgili sohbet etti.

Uzungöl Muhtarlığı,Uzungöl STK Başkan ve Temsilcileri,Turizm İşletme sahipleri ve Uzungöl Halkı tarafından Sergi yoğun bir şekilde ziyaretçi akınına uğrarken öte yandan Sanat Günleri Sergisi Uzungöl’ü ziyaret eden misafirler tarafından da yoğun bir şekilde ziyaretçi akınına uğruyor.

2009-2014 Dönemi Uzungöl Belediye Başkanı Abdullah Aygün,Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Profesyonel Fotoğraf Sanatçısı Metin İnan,Uzungöl’lü genç Turizmci,Profesyonel Fotoğraf Sanatçısı,Şair Mehmet İnan,Uzungöl Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Murat Akyüz,Uzungöl’ün Trabzon’daki Basın alanında en önemli temsilcisi Ahmet Akyüz,Uzungöl Haber Genel Koordinatörü Abdullah Özen,Uzungöl’de tüm sanat etkinliklerine destek veren İş Adamı Ahmet Çiçek, başta olmak üzere Uzungöl’de bulunan Turizmciler ve vatandaşlar Sanat Günlerine çok yoğun bir ilgi göstererek Sergiyi ziyaret eden misafirlerden bazılarını oluşturdu.

ARSLAN-UZUNGÖL SANATA SAHİP ÇIKTI

Trabzon Doğa Koruma Milli Parklar İl Müdürlüğü tarafından Doğa Turizmi Etkinlikleri kapsamında  Organize edilen “Tabiat Turizmi Etkinlikleri” Sanat Günleri Sergisi  yoğun katılım ile devam ettiğini ifade eden Çaykara’lı Profesyonel Fotoğraf Sanatçısı Mustafa Arslan,Uzungöl’de hem Muhtarlık hem de STK Temsilcileri ile vatandaşların ve misafirlerin Sergilerine göstermiş oldukları yoğun ilgiden fazlası ile memnun olduklarını sözlerine ekledi.

Başta 2009-2014 Dönemi Uzungöl Belediye Başkanı Abdullah Aygün olmak üzere Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Profesyonel Fotoğraf Sanatçısı Metin İnan,Uzungöl’lü genç Turizmci,Profesyonel Fotoğraf Sanatçısı,Şair Mehmet İnan,Uzungöl Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Murat Akyüz,Uzungöl’ün Trabzon’daki Basın alanında en önemli temsilcisi Ahmet Akyüz,Uzungöl Haber Genel Koordinatörü Abdullah Özen’e minnet borçlu olduklarını ifade eden Fotoğraf Sanatçısı Arslan,2 Eylül Cuma gününe kadar Uzungöl’de olacaklarını ve tüm Sanatseverleri gölün hemen üst kısmında bulunan Trabzon Doğa Koruma Milli Parklar binasına beklediklerini ifade etti.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Sanat Etkinliklerine Yoğun

İlginizi Çekebilir