Uzungöl'de Sedanur İle Özgür'ün Nişan Heyecanı

Uzungöl

Sedanur Akyüz ile Özgür Karatay 9 Temmuz 2023 Pazar akşamı Uzungöl’de gerçekleştirilecek olan nişan töreni ile evlilik yolunda ilk adımlarını atmaya hazırlanıyorlar.

Sedanur Akyüz ile Özgür Karatay 9 Temmuz 2023 Pazar akşamı Uzungöl’de gerçekleştirilecek olan nişan töreni ile evlilik yolunda ilk adımlarını atmaya hazırlanıyorlar.

Uzungöl’ün Genç Turizm İşletmecilerinden Maneviga Apart Otel Cafe Restaurant sahibi Yılmaz Akyüz’ün Dünyalar güzeli kızları Sedanur Akyüz ile Bölgemizin yetiştirmiş olduğu önemli İlim Adamlarından Yurt Dışı Görevi için Almnanya’da bulunan Fahrettin Karatay’ın yakışıklı oğlu Özgü sevdiklerine şu şekilde sesleniyorlar.

Bir Ömür boyu birlikteliğe imza atarak nişanlanacağımız ömrümüzün en heyecanlı gününde tüm gönül dostlarımızı yanımızda görmek istiyoruz.

Genç çiftlerin Nişan Törenleri 9 Temmuz 2023 Pazar akşamı saat 20.00’da Uzungöl Maneviga Restaurant’ta gerçekleştirilecek.

Öte yandan genç çiftlerin Düğün Törenlerinin de 2023 Yılı Eylül ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Gelinin babası Yılmaz Akyüz ile Damadın babası Fahrettin Karatay gazetemize yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullandılar.

Akyüz ve Karatay  aileleri olarak aylardır tatlı bir telaş ve koşuşturma içerisindeyiz.Bu tatlı koşuşturma temposu içerisinde her iki aile olarak imkanlarımız ölçüsünde tüm gönül dostlarımıza ulaşarak 9 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Nişan  Törenimizdeki heyecanımızı bizlerle paylaşmalarını istedik.Ancak yine de bu koşuşturma esnasında unutmuş olabileceğimiz kardeşlerimiz,gönül dostlarımız olabilir.Bu vesile ile Çaykara Gündem Gazetesinde yaylanacak olan bu düğün haberinin bir düğün davetiyesi olarak kabul edilerek haberi okuyan tüm gönül dostlarımızı Genç çiftlerimizin bu mutluluklarını paylaşmaya davet ediyoruz.

Bu vesile ile Akyüz ve Karatay  Aileleri olarak mutluluğumuzu gönüllerinde hisseden tüm gönül dostlarımıza minnet duygularımızı iletiyoruz.

NİŞAN

TARİH:09 Temmuz 2023-Pazar

SAAT:20.00

YER:Maneviga Otel Restaurant-Uzungöl Glazomat Bölgesi Çaykara Trabzon



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Sedanur Özgür' Nişan Heyecanı

İlginizi Çekebilir