Uzungöl’de Semt Polikliniği Sezonu Açtı

Uzungöl’de Semt Polikliniği Sezonu Açtı

Of Devlet Hastanesi bünyesinde faaliyet gösterecek olan Uzungöl semt polikliniği hizmete açıldı.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü tarafından turistin sağlığı ve bölge vatandaşlarının yerinde sağlık hizmeti almasına yönelik Uzungöl deki Semt polikliniği 1 Haziran 2022 itibari ile yeniden açıldı. İlk olarak 2016 yılında açılan poliklinik Covid-19 pandemi sürecinde iki yıl açılamamıştı. Uzungöl’e en yakın tam teşekküllü hastane olan Of Devlet Hastanesi personeli ve ekipleri tarafından yürütülen bu özel ve nitelikli hizmet, yaz döneminde büyük bir yerli ve yabancı turistin uğrak yeri olan Uzungöl’de dört ay sürdürülecektir.

Konu ile bir açıklama yapan Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Şaban Uysal,”Uzungöl Semt polikliniğimiz; bu bölge de yaşayan vatandaşlarımızın yanında yerli ve yabancı turistlere de nitelikli sağlık hizmeti sunacaktır. Her türlü acil müdahale ve ekipmanın bulunduğu klinikte küçük cerrahi işlemler de yapılabilmekte ve gerekirse hastalarımız müşahede kısmında takip edilebilmektedir” dedi.

Dr.Uysal,” Ayrıca uzmanlık gerektiren bir durum olduğu takdirde Of Devlet Hastanemizin ilgili branş uzmanlarından da teknolojiyi kullanarak uzaktan hasta danışma yöntemini de kullanmaktayız. Eğer acil bir durumu olan hastalarımız olur ise hemen yanımızda bulunan ‘’ 112 istasyonunun ambulansları ve ekipleri ile hastalarımızı hızlı bir şekilde ileri sağlık kuruluşlarına sevkini gerçekleştirmekteyiz. Uzungöl Semt polikliniğimizin bölge insanımıza ve yerli ve yabancı turistlere özellikli ve nitelikli sağlık hizmeti sunmasını dileyerek bölgemize hayırlı ve uğurlu olsun diyerek sözlerini tamamladı.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Polikliniği Sezonu

İlginizi Çekebilir