Uzungöl'de Serap İle Fatih'ten Masal Tadında Bir Düğün Töreni

Uzungöl

Serap Karagöz ile Fatih İlhan Uzungöl'de gerçekleştirilen muhteşem bir düğü n töreni ile evlendiler.

Uzungöl'ün genç İş Adamlarından Fatih İlhan ile Hukuk Fakültesi mezunu Serap Karagöz Uzungöl'de gerçekleştirilen dillere destan muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Uzungöl'ün sevilen esnaflarından Süleyman Karagöz ile yakalanmış olduğu amansız hastalıktan kurtulamayarak vefat eden Ayşe Karagöz'ün dünyalar güzeli Hukuk Fakültesi mezunu kızları Serap ile Trabzon DSİ Bölge Müdürlüğünden emekli Turizmci Mehmet İlhan'ın Genç Turizm İşletmecisi oğlu Fatih'in düğün törenleri muhteşem bir katılım ile gerçekleşti.

30 Eylül 2023 Cumartesi akşamı Uzungöl Sezgin Otel'de gerçekleştirilen ve misafirlerin çok büyük bir katılım gerçekleştirdikleri genç çiftlerin düğün törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,CHP Çaykara İlçe Başkanı Naim Çimen,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı İdris Akyüz,Çaykara Belediyesi Meclis Üyeleri Seyfullah Kaya ve Bayram Genel ile yoğun bir kalabalık katıldı.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerinde Uzungöl,Erzincan , Trabzon ve Trabzon dışından gelen yüzlerce misafir salonu tıklım tıklım doldurdu.

Gelin Serap Karagöz'ün annesi Merhume Ayşe Karagöz'ün Erzincan'dan gelen dayısı ve aile yakınları ise genç çiftlerin düğün törenlerine farklı bir renk ve güzellik kattılar.

Genç çiftlerin düğün törenleri Resmi Nikah Töreni ile başladı.Nikah Şahitliklerini Duygu İnan,Pınar İhan Kama,Erdoğan Keleş ve Katip İlhan'ın yaptıkları Resmi Nikah Törenlerinde genç çiftlerin Resmi Nikahları Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından kıyıldı.

Resmi Nikah Töreninin ardından Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından evlilik cüzdanı Gelin Serap İlhan'a takdim edildi.

Gelinin babası Süleyman Karagöz ile damadın babası Mehmet İlhan Düğün Töreni öncesinde tüm misafirlerini kapıda karşılarken,düğün töreni esnasında da tüm masaları tek tek dolaşarak misafirleri ile ilgilenmeleri gözlerden kaçmadı.

Gelin ve Damadın Düğün töreni boyunca tüm masaları tek  dolaşarak misafirleri ile yakından ilgilenmeleri ise misafirler tarafından takdir ile karşılandı.

Genç çiftlerin düğün törenlerinde Uğur Şahin,Dursun Akyüz,Erol Akyüz ve Nurettin Kahveci,çaldıkları birbirinden güzel oyun havaları ile misafirlerin gönüllerince eğlenmelerini sağladı.

Karadeniz müziğinin güçlü Sesi EÇİNOS muhteşem bir konser ile hayranları ile buluşurken Sanatçı Buğrahan Denizoğlu da birbirinden güzel türküleri ile misafirlere unutamayacakları bir akşam yaşattılar.

Yaş pasta ve Takı Töreni ile devam eden düğün töreninde özellikle Takı Töreni esnasında misafirler çokj uzun kuyruklar oluşturarak gelin ve Damadı hem tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar.

Genç çiftlerin düğün törenleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken çekilen aile fotoğrafları ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel,en anlamı ve doğru kararlarını veren Serap  & Fatih İlhan çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



İlginizi Çekebilir