Uzungöl'de Şeyma İle Mustafa'dan Ömürlük İmza

Uzungöl

Mustafa İnan ile Şeyma Tosun Uzungöl’de gerçekleştirilen düğün töreni ile evlendiler.

Uzungöl’ün sevilen Turizmcilerinden Burhan İnan’ın oğlu Genç Turizmci Mustafa İnan ile Bursa’dan Şeyma Tosun 21 Mayıs 2022 Cumartesi akşamı Uzungöl’de gerçekleştirilen düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Uzungöl’ün sevilen Turizm İşletmecilerinden Şekersu Otel’in sahibi Burhan(Orhan) & Mukaddes İnan’ın yakışıklı oğlu Mustafa ile aslen Çaykara Arpaözü Mahallesinden olan ve Bursa’da ikamet eden Ali & Ayşe Tosun çiftinin dünyalar güzeli kızları Şeyma’nın düğün törenleri yoğun bir katılım şile gerçekleşti.Genç çiftlerin düğün törenlerine Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Savaş Dündar, Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk, Şekersu Muhtarı Mehmet Aygün, Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş, Uzungöl Birlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz, Uzungöl Muhtarlarından Mustafa Tahan ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Damadın babası Burhan İnan ile Gelinin babası Ali Tosun düğünün başlangıcında misafirlerini kapıda karşılarken düğün boyunca masaları tek tek dolaşarak misafirler ile ilgilendi ve düğünün sonunda misafirlerini yine kapıda uğurladılar.

Genç  çiftlerin giriş dansları ile başlayan düğün törenlerinde daha sonra Resmi Nikah Töreni gerçekleştirildi.Gelin Şeyma Tosun’un nikah şahitliğini arkadaşı Sümeyye Develi yaparken Damadın nikah şahitliklerini ise Engin Akyüz ve Murat Özen yaptı.Genç Çiftlerin resmi nikahları Çaykara Belediyesi evlendirme Memuru İbrahim Yılmaz tarafından kıyıldı.Resmi Nikah Töreninin ardından Nikah Memuru İbrahim Yılmaz Evlilik Cüzdanını gelin Şeyma İnan’a takdim etti.

UZUNGÖL’DE EÇİNOS FIRTINASI SETİ

Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Eçinos Genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı.Sahnede Sanatçı Eçinos’a ,Erol Akyüz,Dursun Akyüz ve Furkan Yılmaz eşlik ettiler.Sanatçı Eçinos her zaman olduğu gibi muhteşem bir sahne performansı ile hayranları ile buluşurken okuduğu birbirinden güzel türküler eşliğinde düğüne katılan davetliler gönüllerince eğlendiler.

TAKI TÖRENİNDE DUYGU SELİ YAŞANDI

Genç çiftlerin Düğün Törenleri yaş pasta ve takı töreni ile devam etti.Özellikle Takı Töreni esnasında düğüne katılan davetliler çok uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftleri hem tebrik etti hem de mutluluklarını paylaştı.

Genç çiftlerin Takı Törenlerinde duygu dolu anlar yaşandı.15 Nisan 2022 tarihinde Gümüşhane Tekkeköy Pirahmet mevkiinde  geçirmiş olduğu trafik kazası sonucunda genç yaşta hayatını kaybederek Uzungöl’ü göz yaşlarına boğan Ali Keleş için ailesi tarafından Ali Keleş hayatta iken Mustafa &  Şeyma İnan çifti için hazırlanan özel hediye sahneye getirildi.Bu sırada salon göz yaşlarına boğuldu.

Yaş pasta ve takı töreninin ardından eğlence geç saatlere kadar devam ederken ail fotoğraflarının çekilmesi ve havai fişek gösterileri ile gece noktalandı.

Çaykara Gündem gazetesi olarak hayatlarını birleştirerek ömürlerinin en anlamlı,en doğru ve en güzel kararlarını veren Şeyma &Mustafa İnan çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Şeyma Mustafa' Ömürlük

İlginizi Çekebilir