Uzungöl'de Sokak Lambaları Gece Gündüz Yanıyor

Uzungöl

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl 2020 Yılı Turizm Sezonunun en yoğun günlerini yaşarken Sokak Aydınlatma lambalarının yaklaşık bir aydır  24 saat boyunca yanması hem ziyaretçiler hem de Uzungöl Halkı tarafından tepki ile karşılanıyor.

Uzungöl Halkı hem dilekçe ile ilgili Kuruma başvurarak hem de sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmış oldukları fotoğraflar ile duruma tepki göstermelerine karşı ne yazık ki yetkililerin hiçbir önlem almaması vatandaşların tepkilerine sebep oluyor.

Yörede yaşayan vatandaşlar gündüz saatlerinde gereksiz yanan sokak lambalarının  parasının vatandaştan tahsil edildiğini bu durumun ise hem vatandaşa hem de Ülke Ekonomisine zarar verdiği görüşünde birleşiyorlar.

Öte yandan Uzungöl’ü ziyarete gelen vatandaşlar da Uzungöl’de gündüz saatlerinde sokak lambalarının yanmasından son derece rahatsız.Uzungöl’e doğa güzelliği için geldiklerini ifade eden vatandaşlar gündüz yanan sokak lambalarının hem Ülke ekonomisine zarar verdiğini hem de Uzungöl’ün Doğal görünümünü bozduğunu çektikleri resimlerde sokak lambalarının yanmasının resimlerin doğal görüntüsünü bozduğu görüşünde birleşiyorlar.



İlginizi Çekebilir