Uzungöl’de Soylu ve Korkmaz Ailelerinin Anne Acısı

Uzungöl’de  Soylu ve Korkmaz Ailelerinin Anne Acısı

İlçemiz Uzungöl Mahallesinden dün vefat eden Adile Soylu ve Emine Korkmaz Uzungöl’de son yolculuklarına uğurlandılar.

Uzungöl Çamlık ( Kastel ) mahallesinden Merhum Hacı Salih Korkmaz'ın  eşi öğretmen Salih Zeki Korkmaz’ın annesi Emine Korkmaz tedavi gördüğü hastanede dün akşam vefat etmişti.

Yine  Uzungöl Gölbaşı Mahallesinden  Rahmetli  İmam Hatip İsmail Soylu'nun eşi Abdullah,Faruk ve Saliha Soylu’nun anneleri, Adile Soylu da Trabzon’da tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti.

Merhume Emine Korkmaz ve Adile Soylu 26 Ekim 2022 Çarşamba Günü İkindi namazına müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınan cenaze namazlarının ardından son yolculuklarına uğurlandı.

Cenaze namazına Çaykara Belediye Başkan Vekili Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Seyfullah Kaya,Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz ve çok kalabalık bir cemaat katıldı.

Merhume Adile Soylu Monoyır Asri mezarlığında,Merhume Emine Korkmaz ise Çamlık Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuklarına uğurlandılar.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhume Adile Soylu ile Emine Korkmaz’a Allah’tan rahmet,kederli ailelerine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.



İlginizi Çekebilir