Uzungöl'de Turizmci Bayanlar Kaymakam ve Belediye Başkanına Taleplerini İlettiler

Uzungöl

Uzungöl'de Turizmci Bayanlar Kaymakam ve Belediye Başkanına Taleplerini İlettiler

Uzungöl’de İşletme Sahibi Turizmci Bayanlar talep ve dileklerini iletmek üzere Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’a birer ziyaret gerçekleştirdiler.

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk Yönetiminde İşletme Yöneticileri Aysel İnan,Fatoş Zengin ve Nuray Akyüz’den oluşan Uzungöl’lü işletmeci bayanlar  ilk olarak Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel’i  ziyaret ettiler.

Kaymakam Muhammet Güzel ile olan görüşmelerinde  özellikle Uzungöl’de göl çevresinde ışıklandırmanın yetersiz olduğunu ifade eden bayanlar,gölün çevresinin çok karanlık olduğunu,belirli yerlerin yeteri kadar aydınlatılmadığını,özellikle Arabistan’dan gelen misafirlerin aileleri ile birlikte akşamları gece saatlerinde göl çevresinde yürüyüş yapmak istediklerini,ancak ışıklandırmanın yetersiz olması sebebi ile misafirlerin yürüyüş yapmaktan korktuklarını ifade ettiler.

Kaymakam Muhammet Güzel’e ayrıca seyyar satıcı ve dilenci rahatsızlıklarını ileten İşletmeci bayanlar,Uzungöl’de kim oldukları belli olmayan bir takım insanların Özellikle Suudi Arabistan’dan gelen misafirler dinlenirken ya da yolda yürürken yollarını keserek ya da yanlarına izin almadan giderek para ya da bağış talebinde bulunduklarını hatta bağış için misafirleri zorladıklarını ifade ederek bu konuya çözüm bulunması talebinde bulundular.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,İşletmeci Bayanların taleplerinin yerine getirilmesi için elinden gelen gayreti  göstereceğini ifade etti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Öztürk ve Girişimci Bayanlar daha sonra Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u makamında ziyaret ettiler.

Dilenci, seyyar satıcı ve göl çevresinin aydınlatılması ile Uzungöl’de Trafik sorununun çözümü,bitmek bilmeyen elektrik kesintileri ve çok ağır çalışan internet ile ilgili taleplerini Başkan Tok’a ileten İşletmeci Bayanlar bu konuda destek talebinde bulundular.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ise ilgili Kamu Kurumları ile görüşerek sorunların çözümü için elinden gelen gayreti göstereceğinin sözünü verdi.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir