Uzungöl'de Zeynep İle İbrahim'den Muhteşem Bir Düğün Töreni

Uzungöl

Uzungöl Çamlık Mahallesinden Zeynep Şimşek ile İbrahim Kayaoğlu Uzungöl Szgin Otelde gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Uzungöl Çamlık Mahallesinden Zeynep Şimşek ile İbrahim Kayaoğlu Uzungöl Szgin Otelde gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

12 Kasım 2023 Pazar akşamı Uzungöl Sezgin Otel Restaurant’ta gerçekleştirilen genç çiftlerin Düğün Törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Uzungöl Turizminin Baş Mimarı Turizmci Dursun Ali İnan,Köseli Mahallesi Muhtarı Mustafa Özen,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş ile çok kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Çamlık Mahallesinin çok sevilen isimlerinden,ani olarak geçirmiş olduğu kalp krizi sonucunda vefat ederek Uzungöl’ü göz yaşlarına boğan Merhum Hamit & Rabiye Şimşek çiftinin dünyalar güzeli kızları,Uzungöl Turizminin Baş Mimarı,Bölgenin Turizm Merkezi olmasının en büyük pay ve emek sahibi Turizmci Dursun Ali İnan’ın torunu Zeynep Şimşek ile Çamlık Mahallesinden Meryem & Mustafa Kayaoğlu’nun yakışıklı oğulları İbrahim’in düğün törenleri muhteşem bir katılım ile gerçekleşti.

Gümüşhane Kelkit,İstanbul,Bursa ,Trabzon ve Yurt dışı başta olmak üzere yüzlerce misafir genç çiftlerin mutluluklarını paylaşmak üzere Uzungöl Sezgin Otel Restaurant’a koştu.

Genç çiftlerin giriş dansları ile başlayan düğün törenlerinde Uzungöl Düğünlerinin vaz geçilmeyen ismi İsa Olgun ile Murat Karabacak çaldıkları ve oynadıkları birbirinden güzel oyun havaları ile davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

Yaş pasta ve Takı Töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün törenlerinde özellikle Takı Töreni esnasında misafirler çok uzun kuyruklar oluşturarak gelin ve damadın mutluluklarını paylaştılar.

Genç çiftlerin düğün törenlerinde eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken çekilen aile fotoğrafları ile Düğün Töreni sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve doğru kararını veren Zeynep & İbrahim Kayaoğlu çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



İlginizi Çekebilir