Uzungöl´den Afrin Şehitlerine Hatmi Şerif

Uzungöl´den Afrin Şehitlerine Hatmi Şerif

Uzungöl Merkez Kur´an Kursu Öğretmen ve Öğrencileri Tarafından Afrin Şehitlerimizin Aziz Ruhlarına İthafen Hatmi Şerif Tilaveti Gerçekleştirildi.

Terör Örgütlerinin kökünden kazınması amacı ile Sınır Ötesinde başlatılan ?Zeytin Dalı? Operasyonu kapsamında  Afrin´de gerçekleştirilen Operasyon esnasında Şehit Olan Kahraman Mehmetciklerimiz için Uzungöl´de Hatmi Şerif Tilaveti gerçekleştirildi.

Uzungöl Merkez Kur´an Kursu Hocası Hasan Gönan yönetiminde 9 Şubat 2018 Cuma Akşamı  gerçekleştirilen Hatmi Şerif Töreninde Hafız Öğrencilerimiz tarafından Şehitlerimizin Ruhları için 2 defa Hatmi Şerif Tilaveti gerçekleştirildi.

Hatmi Şerif Tilavetine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,Ak Parti Çaykara Eski İlçe Başkanı Temel Şimşek,Çaykara Müftüsü Abdurrahman Koç ile kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Hatmi Şerif Tilavetinin ardından ise Çaykara Müftümüz Abdurrahman Koç tarafından Şehitlerimiz için Dua yapıldı ve Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden ve de kahramanca savaşan askerlerimiz için dua yapıldı.

BAŞKAN TOK-HEPİMİZ MEHMETCİĞİZ

Vatan Savunması söz konusu olduğunda gerisinin teferruat olduğunu ve de Millet olarak hepimizin vatanımızın Bölünmez Bütünlüğü için seve seve cepheye gidip savaşmaya hazır olduğumuzu ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Vatanımızın Bölünmez bütünlüğüne göz dikenlerin geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu gün de ağızlarının payını en iyi şekilde alacaklarını sözlerine ekledi./resimler/2018-2/10/1359416511763.jpgZeytin Dalı Operasyonu Kapsamında Kahraman Mehmetciğimizin  Sınır ötesinde destan yazmaya devam ettiğini ve de Terör maşalarının günden güne yok olduklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarihte sayısız destanlar yazan  Milletimizin 15 Temmuz´da bir destan daha yazdığını bu gün ise Mehmetciklerimizin sınır ötesinde yazdığı destanı gururla takip ettiğini gerek duyulduğunda ise millet olarak hepimizin gözümüzü dahi kırpmadan cepheye koşacağımızı sözlerine ekledi.

Bu akşam Uzungöl Kur´an Kursu Öğrencilerimiz ile birlikte Şehitlerimizin Aziz Ruhlarına ithafen Hatmi Şerif Tilavetinin gerçekleştirildiğini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Ülkemizin Bölünmez Bütünlüğü için Canlarını feda ederek Şehitlik mertebesine ulaşan Kahraman Vatan evlatlarının tarih sahnesindeki yerlerini aldıklarını ve de Milletimizin Şehitlerimizi bir ömür boyunca hiçbir zaman unutmayacağını sözlerine ekledi.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir