Uzungöl´den Bursa´ya Gönül Köprüsü

Uzungöl´den Bursa´ya Gönül Köprüsü

Uzungöl´ün en sevilen İsimlerinden Turizmci Erdoğan(Dursun) Manap´ın Dünyalar güzeli Kızı Özlem ile Bursa´dan Yakup Ergün Uzungöl´de gerçekleştirdikleri Kına ve Düğün Törenleri ile evliliğe bir adım daha yaklaştılar

UZUNGÖL´DEN BURSA´YA GÖNÜL KÖPRÜSÜ

Uzungöl´ün en  sevilen İsimlerinden Turizmci Erdoğan(Dursun) Manap´ın Dünyalar güzeli Kızı Özlem ile Bursa´dan Yakup Ergün Uzungöl´de gerçekleştirdikleri Kına ve Düğün Törenleri ile evliliğe bir adım daha yaklaştılar

Genç Çiftlerimizin Düğün Törenleri ise 13 Eylül 2019 Cuma akşamı Bursa´da gerçekleştirilecek.

Genç Çiftlerimizin Kına Törenleri 6 Eylül 2019 Cuma Akşamı Uzungöl İnan Kardeşler Hilmi İnan Tesislerinde gerçekleştirildi.

/resimler/2019-9/7/1450491608572.jpg

Genç Çiftlerimizin Kına Merasimlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Belediye Başkan Yardımcısı Temel Şimşek,Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Bayram Genel,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ve Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk katıldı.

Yoğun bir kalabalığın katılımları ile gerçekleştirilen Kına merasiminde Genç Çiftlerimizin mutlulukları gözlerinden okundu.

/resimler/2019-9/7/1451187546628.jpg

Özellikle Bursa´dan gelen Misafirlerin yoğun bir katılım gösterdikleri Kına Merasiminde ayrıca Uzungöl ve çevre İl ve İlçelerden çok sayıda davetli Törene katılarak Genç Çiftlerimizin mutluluklarını paylaştılar.

GİRİŞ DANSI BÜYÜLEDİ

Genç Çiftlerimiz Muhteşem bir giriş dansı ile salona geldi.Misafirlerin de Giriş Danısana eşlik etmesi ile ortaya renkli görüntüler çıktı

/resimler/2019-9/7/1451457859659.jpg

EROL İLE SALİH COŞTURDU

Uzungöl Düğünlerinin vaz geçilmeyen Müzik ekibi Erol Akyüz ve Salih Bağdatlı genç çiftlerimizin düğün törenlerinde sahne aldılar.

Her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir sahne performansı ile sahne alan genç sanatçılar Davetlilerin saatlerce ve de gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ MUHTEŞEMDİ

İlk eğlence bölümünün ardından Genç Çiftlerimizin Yaş Pasta Törenleri gerçekleştirildi.Yaş Pasta Töreninin ardından ise Takı Merasiminde davetliler uzun kuyruklar oluşturarak hem genç çiftlerimizi tebrik etmiş oldular hem de mutluluklarına ortak olmuş oldular

/resimler/2019-9/7/1452244422969.jpg

KINA MERASİMİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Gecenin ilerleyen bölümlerinde Gelin Özlem Manap için Kına Merasimi gerçekleştirildi.Genç Kızlarımızın özenerek hazırladıkları birbirinden güzel görsel efektler ile süslenen Kına Merasimi muhteşem geçti ve de renkli görüntüler ile tamamlandı.

MİSAFİRLER EĞLENCEYE DOYDU

Genç Çiftlerimizin Kına Merasimlerinde Eğlence gecenin geç saatlerine kadar devam etti



İlginizi Çekebilir