Uzungöl Turizmciler Derneğinden Mehmetciğe Destek Eli

Uzungöl Turizmciler Derneğinden  Mehmetciğe Destek Eli

Uzungöl Turizmciler Derneği Tarafından Mehmetcik Vakfına 10 000 TL Tutarında Yardım Gerçekleştirildi.

Ülkemizin ve Vatanımızın Bölünmez Bütünlüğü için geçmişte olduğu gibi Günümüzde de Kahramanca savaşan,vatanımızı koruma uğruna gerektiğinde canını feda ederek Mekvilerin en yüksek olanı Şehitlik Mertebesine gözünü dahi kırpmadan ulaşan Türk Silahlı Kuvvetlerinin Kahramanlık Destanlarına Halkımız da katkıları ile destek vermeye devam ediyor.

Afrin´de Terör Örgütlerinin yuvalandığı sığınaklarını başlarına yıkan,her zaman her yerde olduğu gibi Afrin´de de Kahramanlık Destanlarına bir yenisini ekleyen ve de Ülkemizi Terör belasından kurtarmak uğruna bu defa  Terörün Köknü tamamen kazımaya ve de Ülkemizi Terör Belasından tamamen Kuırtarmaya yönelik olarak Afrin´de gerçekleştirilen Operasyona Ülkemizin her köşesinden olduğu gibi Karadenizimizin en önemli Turizm Merkezlerinden Uzungöl´den de Destek yağıyor.

Uzungöl Turizmciler Derneği Örnek bir davranışın altına imza atarak Afrin´deki Operasyonda Destan Yazan Kahraman Mehmetciklerimiz için 10 000 TL Maddi Yardımda bulundu.

Uzungöl Turizmciler Derneği adına Dernek Başkanı Zeki Soylu tarafından 29 Ocak 2018 Pazartesi Günü Dernek Hesabından  TSK Mehmetcik Vakfı Hesabına 10 000 TL maddi Yardımda bulunuldu.

VATAN SÖZ KONUSU OLDU MU HİÇ BİR ŞEY DÜŞÜNMEYİZ

Kahraman Askerlerimizin ve de Polislerimizin Vatanımızı Savunmak için Kahramanca mücadele ettiklerini ve de hepimizin Türk Milleti olarak Kahraman Mehmetciklerimize minnet borçlu olduğumuzu ifade ederek sözlerine başlayan Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Zeki Soylu Uzungöllü Turizm İşletme Sahipleri ve de Uzungöl turizmciler Derneği olarak her zaman,her şartta ve ortamda Kahraman Mehmetciklerimizin yanında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Vatan söz konusu olduğunda gerisinin teferruat olduğunu,vatanımızın bölünmez  bütünlüğü yolunda gerekirse hepimizin seve seve Vatanımız uğruna canını feda ederek Şehitlik Mertebesine ulaşmaktan asla kuşku duymayacaklarını ifade eden Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Zeki Soylu bizler kış ortasında sıcak evlerimizde uyurken askerlerimizin sınır cephelerinde vatan hainlerini kovaladıklarını Mehmetciklerimizin bu kahramanlıklarının tarihimizin altın sayfalarındaki yerini alacağını sözlerine ekledi.

Toplumsal Sorumluluğun bir gereği olarak Uzungöl Turizmcileri tarafından her türlü Toplumsal sorunlara çözüm bulabilmek adına ellerinden gelen her türlü katkıyı sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Zeki Soylu şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Toplumsal olaylarda olan duyarlılıklarının artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

27 ÖĞRENCİYE BURS VERMİŞLERDİ

Uzungöl Turizmciler Derneği her sene gerçekleştirdiği çeşitli etkinlikler ile Topluma Işık tutmaya çalışan Uzungöl Turizmciler Derneği senelerce Uzungöl´de çeşitli konulardaki Yardım ve Destekleri ile Uzungöl halkının gönlünü ve de güvenini kazanmış durumda.

Uzungöl İlkokulu ve Ortaokulunun bir çok konudaki sorunlarına çözüm bulabilme anlamında maddi anlamda çok önemli destekler sunan Uzungöl Turizmciler Derneği öğrencilerimizin giyim,kıyafet ve de kurs materyalleri temini ve de yemek ile hafta sonu servis taşımaları  konularında da Okul İdaresine çok önemli katkılar sunarak Örnek bir Dernek olduğunu bir kere daha göstermiş oldu.

Son olarak 2017 Yılında Üniversitede okuyan  27 Öğrenciye 5 ay boyunca ve de her ay her öğrenci için aylık 300 TL olmak üzere Burs veren Uzungöl Turizmciler Derneğinin bu örnek duyarlılığı tüm Uzungöl Halkı tarafından büyük bir takdir ile karşılanmıştı./resimler/2018-1/29/1938286310261.jpgHaber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi

 



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Mehmetciğe Destek

İlginizi Çekebilir