Uzungöl´den Muhteşem Bir Kitap

Uzungöl´den Muhteşem Bir Kitap

Uzungöl´de Turizmci Mehmet İnan Tarafından Hazırlanan Fotoğraflar ve Manilerle Uzungöl Kitabı Okuyan Herkes Tarafından Çok Beğeniliyor

FOTOĞRAF VE MANİLERLE UZUNGÖL

Uzungöl´ün Genç Turizmcilerinden Mehmet İnan tarafından çıkarılan Fotoğraf ve Manilerle Uzungöl kitabı  başta Uzungöl´ü ziyarete gelen Turizm tutkunları olmak üzere herkes tarafından büyük bir beğeni ile okunduktan sonra kütüphanelerdeki yerini almaya devam ediyor.

Turizmciliği yanı sıra şiire olan merakı ve de kendi yazdığı şiirler ile herkesi kendisine hayran bırakan Mehmet İnan´ın on parmağında on marifet var dersek sanırız abartmamış oluruz.

Fotoğraf çekmeye aşırı merakı olan Mehmet İnan senelerdir uğraş verdiği fotoğrafçılıkta artık profesyonel.Çektiği binlerce doğa fotoğrafı ile eşsiz bir fotoğraf galersine sahip Sevgili Mehmet İnan?

/resimler/2016-8/19/1635027455488.jpgSanata da aşırı bir tutkunluğu var Sevgili Mehmet İnan´ın.Ve de her akşam kendi tesisinde  misafirlerine,gönül dostlarına kemençesi ve türküleri ile hitap ediyor,misafirlerine muhteşem programlar yapıyor.

Aynı zamanda doğaya da aşırı merakı var Sevgili Mehmet İnan´ın.Bu yüzden de tıpkı babası gibi günün her saatinde sevgili Mehmet İnan´ı elinde fotoğraf makinesi ile her an doğa ile baş başla bulabilirsiniz.

Kişisel olarak da mükemmel bir insan Sevgili Mehmet İnan.Espirileri,her zaman gülen yüzü ve de insanlar  ile olan kuvvetli iletişimi ile hem Uzungöl İnsanının hem de Uzungöl´ü ziyarete gelen misafirlerin adeta parmak ile gösterdikleri Örnek bir insan Sevgili Mehmet İnan

Mehmet İnan´ın tüm bu yeten eklerine bir de İnan Ailesinin Toplumsal Sorumluluğu kavramı eklenince ve de Sevgili Mehmet bu konuda sorumluluk almaktan çekinmeyince Ortaya muhteşem bir kitap çıkıverdi.

/resimler/2016-8/19/1635566518978.jpgKitabımızın İsmi Fotoğraflar ve Manilerle Uzungöl?Fotoğrafların tamamı Sevgili Mehmet İnan´a ait.Kendi Fotoğraf makinesi ile yöremizin her tarafını karış karış dolaşmış Sevgili Mehmet İnan.Ve de çektiği  onbinlerce resmin arasından seçtiği yüzlerce resmi kitabına yerleştirmiş.

MANİLER TAMAMEN MEHMET İNAN ESERİ

Fotoğrafların arasına birbirinden gü,zel maniler yerleştirmiş Sevgili Mehmet İnan.Bu manilerin en önemli özellikleri ile tüm manilerin %100 Mehmet İnan Eseri olmaları ve de SDevgili Mehmet İnan tarafından kaleme alınmaları

Ve de O Muhteşem Şiirlerinden birini paylaşalım Sizlerle

Sonbahar çatıp da yaprak düşmeden

Şimdi memlekete dönme zamanı

Hasretin okları kalbi deşmeden

Şimdi Memlekete dönme zamanı

 

Dosttan,yoldaştan,yardan olmadan

Keder İle Hüzün kalbe dolmadan

Hasretimden saçım başım yolmadan

Şimdi Melekete Dönme zamanı

 

Sılamın kokusu burnumda tüter

Zaman elbet geçer hasretim biter

Gurbet elde onca durduğum yeter

Şimdi memlekete dönme zamanı

 

Mehmet İnaniyim geçmiyor günüm

Her gün ayrı dertten ağlıyor gönlüm

Gurbet elşlerdeyim bilinmez ünüm

Şimdi memlekete dönme zamanı

YAYLALAR,MEZİRELER,TURİZM YERLERİ

Uzungöl´e gelen misafirler Uzungöl´ü sadece göl ve de etrafında yer alan tesisler olarak düşünüyor ne yazık ki.İşte Sevgili Mehmet İnan kitabında bu eksikliği mükemmel bir şekilde görmüş ve de profesyonel bir şekilde bu sorunu çözebilmek için profesyonel bir çalışma yapmış.

/resimler/2016-8/19/1636216675741.jpgUzungöl ve çevresinde yer alan tüm mezire,yayla,turizm yerlerinin hem fotoğraflarını yerleştirmiş kitabına hem de bu yerler ile ilgili bilinmeyen her şeyi akıcı bir dil ile mükemmel bir şekilde anlatmış dostlarına Sevgili Mehmet İnan.

ÇİÇEKLER

Uzungöl´de yüzlerce çiçek türünün yer aldığı yapılan araştırmalar neticesinde ortaya çıktı.İşte Sevgili Mehmet İnan kitabında bu eksikliği de çok güzel bir şekilde görmüş.Hem  yöremizde yer alan çiçeklerin muhteşem resimlerini yerleştirmiş kitabına hem de çiçekler ile ilgili öğrenmek istediğiniz her şeyi.

Kitabımız 112 sayfa.Tamamı Renkli ve Birinci Sınıf Kuşe Kağıda basılı.Kitabımızın grafik,tasarım ve baskı çalışması Harman Yayıncılık Hacer Yavruoğlu tarafından gerçekleştirilmiş.Buraya kadar her şey güzel görünüyor.Ancak kitabın baskı tarihi Haziran 2013.Yani bundan tam 3 yıl önce yayına girmiş kitabımız.Ve de sözüm ona Uzungöl´de bu konuda mürekkep yalamaya çalışan bir insan olarak benim bu kitap ile bu gün  itibarı ile tanışmış olmamı kendim açısından büyük bir eksiklik olarak karşılıyorum.Demek ki daha öğrenmemiz gereken çok şey var Uzungöl´de...

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Muhteşem Kitap

İlginizi Çekebilir