Uzungöl'den Sanata Koşulsuz Destek

Uzungöl

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de Sanata anlamlı bir destek geldi.

Trabzon Doğa Koruma Milli Parklar İl Müdürlüğü tarafından Doğa Turizmi Etkinlikleri kapsamında  Organize edilen “Tabiat Turizmi Etkinlikleri” Sanat Günleri Sergisi 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü Uzungöl’de açıldı.

Uzungöl Muhtarlığı ve Uzungöl Platformu Tabiat Turizmi Etkinlikleri Sanat Günleri Sergisini ziyaret ederek Sanatçılar ile Sergi ile ilgili sohbet etti ve Sergi hakkında bilgi aldılar.

2009-2014 Dönemi Uzungöl Belediye Başkanı Abdullah Aygün,Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Profesyonel Fotoğraf Sanatçısı Metin İnan,Uzungöl’lü genç Turizmci,Profesyonel Fotoğraf Sanatçısı,Şair Mehmet İnan,Uzungöl Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Murat Akyüz,Uzungöl’ün Trabzon’daki Basın alanında en önemli temsilcisi Ahmet Akyüz,Uzungöl Haber Genel Koordinatörü Abdullah Özen,Uzungöl’de tüm sanat etkinliklerine destek veren İş Adamı Ahmet Çiçek, başta olmak üzere Uzungöl’de bulunan Turizmciler ve vatandaşlar Sanat Günlerine çok yoğun bir ilgi gösterdiler.

Sanat Günlerinde Sanatçılara destek de olan Uzungöl Platformu üyeleri ve Turizmciler bolca tablo satın alarak Sanata Ekonomik anlamda da destek sağlamış oldular.

EN ANLAMLI DESTEK BAŞKAN AYGÜN,BAŞKAN KELEŞ VE BAŞKAN AKYÜZ’DEN

Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş Sanat Günlerinde sergilenen resimlerden Uzungöl’ün sonbahar,kış ve ilkbaharını ifade eden 3 ayrı tablonun yanı sıra bir çok resim alarak Sergiye ekonomik anlamda destek verirken Uzungöl Birlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz de Sergi açılışında bir çok tablo satın alarak Sanata vermiş oldukları önemi bir kere daha ortaya koymuş oldular.

KELEŞ-UZUNGÖL SADECE TURİZM DEĞİLDİR

Uzungöl’ün Turizmde bir dünya markası olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl’de sadece Turizmin olmadığını,turizmin yanı sıra Kültür ve Sanata da çok büyük bir önem verildiğini sözlerine ekledi.

Trabzon Doğa Koruma Milli Parklar İl Müdürlüğü tarafından Doğa Turizmi Etkinlikleri kapsamında  Organize edilen “Tabiat Turizmi Etkinlikleri” Sanat Günleri Sergisi’nin Uzungöl’de açılmış olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Dernek Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl Platformu olarak bu tür etkinlikleri çok fazla önemsediklerini,Resim Sanatçılarımızın bu sanatı öğrencilerimize sevdirmeleri ve öğrencilerimizin resim sanatının keşfedilebilmesi anlamında Uzungöl Platformu olarak çalışmalara başlayacaklarını ve çeşitli etkinlikler planladıklarını sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Sanata Koşulsuz Destek

İlginizi Çekebilir