Uzungöl Doğa Sporlarından Anlamlı Ziyaretler

Uzungöl Doğa Sporlarından Anlamlı Ziyaretler

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi sporcular Çaykara Kaymakamı ve Belediye Başkanını ziyaret etti.

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği yönetim kurulu üyeleri Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül ve Belediye Başkanı Hanefi Tok'u makamlarında ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. 

/resimler/2015-4/29/1957235695496.jpgUzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) Başkanı Aydın Mutlu beraberinden yönetim kurulu üyeleri, Faruk Eroğlu, Hayrettin Mutlu,Cenap Yüce, Mustafa Akgül ve İbrahim ethem ile birlikte ilk olarak Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok'u makamında ziyaret ettiler.  Karşılıklı sohbet içinde geçen ziyarette dernek başkanı Aydın Mutlu Başkan Hanefi Tok'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Hanefi Tok ise, Uzungöl Doğa sporları derneğinin yaptığı hizmetleri takdirle izlediğini, dağcılık ve doğa sporlarına yönelik ilgiye her zaman katkı vermeye hazır olduklarını dile getirdi. /resimler/2015-4/29/1957540852321.jpgUzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Dernek Başkanı Aydın Mutlu ve yönetim kurulu daha sonra Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül'ü Makamında ziyaret etti. Kaymakam Gül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,    Dağ turizmini Çaykara'nın geleceği için önemli bir alan olarak görüyoruz. Bölgemiz doğa sporları için oldukça uygun. Doğa sporlarının yaygınlaştırılmasına yönelik yapılan çalışmalarımızı bu dönemde daha da arttıracağız. Uzungöl Doğa Sporları derneğinin gerçekleştirdiği etkinliklerle yöremizin tanıtılmasında büyük katkı sağlamaktadır. Yapılacak olan tüm faaliyetlerde desteklerimiz sürecektir, "dedi./resimler/2015-4/29/1958539291047.jpgDoğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK)'ın ülkemizin en önemli turizm merkezi Uzungöl'ün ismini taşıması kendilerine gurur verdiğini ifade eden Dernek Başkanı Aydın Mutlu, Çaykara'da Türkiye Dağcılık Federasyonuna bağlı olarak kurulan ilk Dağcılık Derneği olarak yurt içi ve yurt dışı olmak üzere yüzlerce etkinlik düzenlediklerini söyleyerek,” kulübümüz artık her yerde anılmaktadır. Doğa sporlarının bölgemizde yaygınlaşması için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu sayede bölgede doğa sporlarına olan ilgiyi artırarak, birçok kişinin bu sporlarla tanıştığını görmek bizleri memnun ediyor. Özellikle Çaykara'ya bağlı birçok coğrafyanın tanıtılması için faaliyetlerimiz devam edecek.  2015 yılı faaliyet programı içinde Çaykara ve Bayburt sınırları arasında kalan 3 bin 200 rakımlı Karakaya (Kırklar) dağı zirvesine tırmanış gerçekleştireceğiz. Türkiye Dağcılık Federasyonuna bağlı yüzlerce dağcı ile eşsiz doğal güzellikleri arasında yapacağımız bu tırmanışımız Uzungöl ve yöremizin tanıtılmasında çok büyük katkı sağlayacaktır," dedi./resimler/2015-4/29/1956101162789.jpg



İlginizi Çekebilir