Uzungöl´e Fatsa´lı Gelin

Uzungöl´e Fatsa´lı Gelin

Uzungöl İnceli Mahallesinden Süleyman Şen İle Fatsa´dan Fatma Utlu Uzungöl´de Evlendiler

UZUNGÖL´E FATSA´LI GELİN

Uzungöl Merkez İnceli Mahallemizden Battal(Şükrü) Şen´in Yakışıklı Oğlu Süleyman ile Ordu Fatsa´dan Fatma Utlu Uzungöl İnan Kardeşler Dursun Ali İnan Tesislerinde düzenlenen muhteşem bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET  dediler

02 Ekim 2016 Pazar Günü Uzungöl İnan Kardeşler  Dursun Ali İnan Restauırant´ta gerçekleştirilen Düğün Törenine Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.Özellikle Gelin Kızımızın yakınları ve akrabalarının Ordu Ünye´den düğüne yoğun katılımı gözlerden kaçmazken Uzungöl´den de düğüne yoğun bir katılımın olduğu gözlemlendi.

/resimler/2016-10/3/1720153150298.jpg

Genç çiftlerin muhteşem dansı ile başlayan düğün töreninde düğüne katılşan diğer çiftler de dansa eşlik edince ortaya renkli ve neşeli görüntüler çıktı.

Kardelen Organizassyon Tarafından görsel efektler ile muhteşem bir şekilde adeta bir gelin gibi süslenen salonda gerçekleştirilen düğün töreni her anlamda muhteşem oldu.

/resimler/2016-10/3/1721120963993.jpg

Genç Çiftlerin Resmi Nikah Törenleri salonda gerçekleştirildi.Nikah Şahitliklerinin Muhammet Kurt ve de Aysel İnan tarafından gerçekleştirildiği düğün töreninde Genç Çiftlerin Resmi Nikahları Çaykara Belediyesi Evlendirme Memuru İbrahim Kofoğlu tarafından kıyıldı.

Genç çiftlere hastalıkta,sağlıkta,iyi günde ve kötü günde birbirlerine destek olmalarını öğütleyen  İbrahim Kofoğlu daha sonra ise evlilik cüzdanını gelin Fatma Şen´e takdim etti.

KAVALIN USTASI UZUNGÖL´DE

Türkiye´nin yetiştirdiği en büyük kaval sanatçısı,kavalı Türkiye´ye ve de Dünyaya sevdiren isim olan Sanatçı Kerim Aydın genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı.

Çaldığı birbirinden güzel oyun havaları ile düğüne katılan davetlilerin saatlerce ve de gönüllerince eğlenmelerini sağlayan Sanatçı Kerim Aydın´ın muhteşem performansı düğüne katılan davetliler tarafından dakikalarca alkışlandı.

/resimler/2016-10/3/1722072683737.jpg

Yaş pasta ve de takı töreni ile devam eden Düğün Töreninde özellikle takı töreninde düğüne katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftleri ömürlerinin en mutlu dakikalarında tebrik etmiş oldular.

EÇİNOS FIRTINASI SERT ESİYOR

2015  Yılında çıkardığı ilk albümü ile Karadeniz Müziğinde Fırtına gibi esen Uzungöllü Sanatçı Eçinos her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir performans sergileyerek hayranlarına unutumayacakları bir akşam yaşattı.Birbirinden güzel türküleri ile müzikseverleri zaman zaman duygulandıran Sanatçı EÇİNOS zaman zaman da misafirlerinin doyasıya eğlenmelerini ve de horon oynamalarını sağladı.

/resimler/2016-10/3/1723062841237.jpg

16 Ekim 2016 tarihinde Dünya Evine girecek olan EÇİNOS düğünü öncesinde yine muhteşem bir performans ile bir kere daha hayranlarının gönlünü almış oldu.

Damadın arkadaşları tarafından hazırlanan muhteşem havai fişek gösterileri ile devam eden düğün töreni Aile Fotoğraflarının çekilmesi ile gecenin geç saatlerinde son buldu.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Ömürlerinin en güzel,en doğru ve de en anlamlı kararlarını veren Sevgili Süleyman Fatma Şen Çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor genç çiftimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Fatsa Gelin

İlginizi Çekebilir