Uzungöl´e Türkmen Damat

Uzungöl´e Türkmen Damat

Uzungöl´ün en sevilen ve de saygı duyulan isimlerinden Ahmet Minaz´ın Torunu yine Uzungöl´ün çok sevilen İş adamlarından Mustafa Sevim Minaz´ın Dünyalar Güzeli Kızları Uzungöl´ün Sevilen İş Adamların dan Murat ve Ahmet Akyüz´ün Torunları Esra Minaz ile Ke

UZUNGÖL´E TÜRKMEN DAMAT

Uzungöl´ün en sevilen ve de saygı duyulan isimlerinden Ahmet Minaz´ın Torunu yine Uzungöl´ün çok sevilen İş adamlarından Mustafa Sevim Minaz´ın Dünyalar Güzeli Kızları Uzungöl´ün Sevilen İş Adamların dan Murat ve Ahmet Akyüz´ün Torunları Esra Minaz ile Kerkük Bölgesi Türkmenlerinden Metin Mohammet Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen dillere destan Muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu mutluluğa EVET dediler.

Genç Çiftlerin Düğün Törenine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk ile Kerkük Bölgesinden gelen Damadın çok kalabalık sevenleri ve Uzungöl´den yüzlerce davetli katıldı.

/resimler/2019-8/26/1100421194998.jpg

Yoğun bir kalabalığın katılımları ile gerçekleştirilen Düğün Töreninde Salon tıklım tıklım doldu.Düğüne katılan davetlilerin çoğunun yer bulmakta zorluk çektikleri düğün Töreninde davetlilerin büyük bir bölümü Düğünü ayakta takip etmek durumunda kaldılar.

İKİSİ DE ÖĞRETMEN

Genç Çiftlerimizin ikisi de Öğretmen.Gelin Esra Minaz Sınıf Öğretmeni olarak Görev yapıyor.Damat Metin Mohammet ise İngilizce Öğretmeni olarak Trabzon İlimizde Görev yapıyor

İKİNCİ DÜĞÜN 1 EYLÜL´DE KERKÜK´TE

Genç Çiftlerimizin İkinci Düğün Töreni 1 Eylül 2019 Pazar Günü Kerkük´te gerçekleştirilecek.

BAYRAKLAR AYAKTA ALKIŞLANDI

Düğün Töreni Esnasında Gelin Ve Damadın Kerkük Bölgesi türkmen Bayrağı ile Türk Bayrağımızı birlikte taşımaları Düğüne katılan davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

/resimler/2019-8/26/1105044933513.jpg

Özellikle Türkmen Bayrağını Gelin Esra Minaz´ın Türk Bayrağımızı ise Damat Metin Mohammet´in taşıması Düğüne farklı bir renk ve de güzellik katmış oldu

ÖNCE KINA MERASİMİ

Düğün başlamadan önce Gelin Esra Minaz´a Gelin Odasında Hint Kınası yakıldı.Daha sonra Salona geçen Hint Kınası Ekibi Salonda isteyen bayanların tamamına ücretsiz olarak Hint Kınası yaktı.

Davetlilerin Yoğun Alkış yağmuru eşliğinde salona gelen Gelin ve Damadın Düğün Boyunca Tüm Misafirler ile yakından ilgilenmeleri ve de her masayı tek tek dolaşarak misafirlere teşekkür etmeleri düğüne katılan davetliler tarafından büyük bir beğeni topladı.

Özellikle Kerkük Bölgesindeki Türkmenlerin Düğüne göstermiş oldukları yoğun katılım davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

MÜZİK EKİBİ BÜYÜLEDİ

Genç Çiftlerin Düğün Merasimlerinde Salih Bağdatlı Kemençesi ile Recep Erdöl ise Klavyuesi ile çaldıkları birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde davetlilere tadına doyum olmayan muhteşem bir akşam yaşattılar.

/resimler/2019-8/26/1106547122671.jpg

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ MUHTEŞEMDİ

Genç Çiftlerimizin Yaş Pasta ve Takı Törenleri renkli görüntüler ile gerçekleştirildi.Yaş Pasta Kesiminin ardından Düğün Törenine katılan yüzlerce Davetli çok uzun kuyruklar oluşturarakhem gelin ve damadın mutluluklarına ortak oldular  hem de en heyecanlı dakikalarında onları yalnız bırakmamış oldular

TÜRKMEN HALKOYUNLARI BÜYÜLEDİ

Genç Çiftlerimizin Düğün Törenlerine Kerkük Bölgesinden katılan Türkmen Kardeşlerimizin oynamış oldukları birbirinden güzel Türkmen Halkoyunları Davetliler tarafından çok büyük bir beğeni ile izlendi.

/resimler/2019-8/26/1108190093015.jpg

EĞLENCE GEÇ SAATLERE KADAR DEVAM ETTİ

Genç Çiftlerimizin Düğün Törenleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.Düğüne katılan Misafirler geç saatlere kadar gönüllerince eğlendiler.

AİLE FOTOĞRAFLARI İLE DÜĞÜN SONA ERDİ:

Genç Çiftlerimizin Düğün Törenleri Birlikte çekilen Aile Fotoğrafları ile birlikte tamamlandı

TEBRİKLER

Çaykara Gündem Ailesi Yönetim Kurulu olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren  Sevgili Esra  & Metin Mohammet çiftini bu anlamlı güzel ve de özel kararlarından dolayı tebrik ediyor, genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

 



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Türkmen Damat

İlginizi Çekebilir