Uzungöl'lü Genç Turizmcilerden Motorsiklet İle Türkiye Keyfi

Uzungöl

Uzungöl’lü 4 Turizmci motorsikletleri ile 5000 KM yol kat ederek 14 gün içerisinde 21 şehri dolaştılar.

2 Ekim 2022 Pazar sabahı Uzungöl’den motorsikletleri ile yola çıkan Turizmciler Trabzon İlinden başlayarak sırası ile Samsun, Sinop, Kastamonu, Zonguldak, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Manisa, İzmir, Denizli, Antalya, Mersin, Hatay, K.maraş, Adıyaman, Elazığ, Malatya, Tunceli, Erzincan, Bayburt üzerinden tekrar Uzungöl’e dönerek 5 bin km.yolu motorsikletler ile dolaştılar.

Turizmcilerden Fatih Akyüz ve Murat Sağlam BMW 1200 GS,Mehmet İnan Yamaha 1200 ile Mehmet İnan Yamaha 1200, Muhsin Yazıcı Harley Devidson 833 Custom  ile 2 Ekim sabahı Uzungöl’den yola çıktılar.

Motorsikletleri ile 14 gün boyunca Samsun’dan başlayarak toplam 21 şehir gezen Doğa Sever Turizmciler hem bu şehirlerin tarihi ve turistik yerlerini gezdiler,hem turizm anlamında kendilerini yenilemiş oldular hem de muhteşem bir tatil yaparak yoğun geçen Turizm sezonunun yorgunluğunu üzerlerinden atmış oldular.

Uzungöl’lü genç Turizmciler her turizm sezonu son unda motorsikletleri ile buorganizasyonu gerçekleştiriyorlar.Çadırlarını yanlarında taşıyan motorsikletçi gençler gittikleri yerlerde çadırlarını kurarak konaklıyor ve tatillerine devam ediyorlar.

Ekip üyelerinden Uzungöl’lü genç Turizmci DEVA Partisi Çaykara İlçe Başkanı Muhsin Yazıcı Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl’de her sene milyonlarca insanı misafir ettiklerini,turizmin değişimkavramını içinde barındıran bir sektör olduğunu,sürekli kendisini yenilemek zorunluluğunun bulunduğunu kendilerinin de Turizm yerlerini görmek Uzungöl ile diğer turizm yerlerini karşılaştırmak,örnek uygulamaları yerinde görmek amacı ile her sene bu gezileri gerçekleştirdiklerini ve bunu artık geleneksel hale getirdiklerini sözlerine ekledi.

Motorsiklet Sporunun farklı bir jkeyif ve tutku olduğunu ifade eden Başkan Yazıcı grup üyelerinden her birinin özel aracının bulunduğunu ancak hem tutku hem de doğa ile iç içe doğanın kokusunu soluyarak seyahat etmenin kendilerine farklı bir huzur ve mutluluk verdiğini sözlerine ekledi.

Uzungöl’lü Motorsiklet ekibi genç Turizmciler 5000 KM yol kat ederek 21 şehiri motorsiklet ile gezdikleri Türkiye turunu 16 Ekim 2022 Pazar günü tamamlayarak Uzungöl’e döndüler.



tın li
20.10.2022 11:50:19
sayın editör ne meseleymiş bu da haber oldu..ndo karin ebigame...

İlginizi Çekebilir