Uzungöl´ü Şok Eden Ölüm!

Uzungöl´ü Şok Eden Ölüm!

Uzungöl´de iki gündür kendisinden haber alınamayan 26 yaşındaki Muhammet Falay Mezra evinde ölü bulundu.

Uzungöl  07 Ekim 2015 tarihinde akşamdan sonra gelen şok bir haber ile sarsıldı. Uzungöl´de herkesimin çok sevdiği 26 yaşındaki Muhammet Falay Glazomat Mevkii´nde bulunan Mezra evinde ölü olarak bulundu. 

Edindiğimiz bilgilere göre, son olarak 6 Ekim Salı gününden beri kendisinden haber alınamayan ve 2 Gün boyunca aranılan ve telefonuna ulaşılamayan Muhammet Falay, ailesi ve arkadaşları tarafından aranmaya başlandı. 07.10.2015 Cuma akşamı arkadaşları Glazomat mezrasında bulunan evlerine gitti. Kapının kilitli olduğunu gören arkadaşları ön balkondan eve girdiler. Evin içinde Muhammet Falay´ın kanlar içinde cansız bedeni ile karşılaşan arkadaşları adeta şoka girdiler.

/resimler/2015-10/8/0936451311678.jpgArkadaşları tarafından ilgililere haber verilmesi üzerine, olay yerine gelen Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından, Muhammet Falay´ın cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu´na kaldırıldı. Adli Tıp Kurumu´ndaki  otopsi  incelemesinin ardından Falay, ailesine teslim edildi.

Kaza sonucu kendini vurmuş olabileceği düşünülen Muhammet Falay´ın kesin ölüm sebebi Adli Tıp Kurumu´nun raporuyla netlik kazanacak.

Olay ile ilgili soruşturma devam ederken Genç Muhammet Falay´ın cenazesi ise baba evi Uzungöl´e getirildi. 

Uzungöl Kaynarca Derneği Başkanı Recep Falay´ın Kardeşi olan, Muhammet Falay´ın Cenazesi 08.10.2015 Perşembe günü (bugün) Uzungöl Merkez Camii´nde ikindi namazı müteakip kılınacak namazın ardından aynı yerdeki aile mezarlığına son yolculuğuna uğurlanacak.

Genç yaşta aramızdan ayrılarak tüm Uzungöl´ü göz yaşlarına boğan Kardeşimiz Muhammet Falay´a Allah´tan Rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere tüm Uzungöl Halkına baş sağlığı diliyoruz..

Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi

 

Gazetemiz www.caykaragundem.com´ da yer alan haber, yazı ve görsel içeriğin tüm hakları saklıdır. Onayımız olmadan bu içeriklerin kopyalanması, yeniden yayınlanması, dağıtılması  kesinlikle yasaktır. 

 



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Eden Ölüm

İlginizi Çekebilir