Uzungöl´ü Yıkan Ölüm

Uzungöl´ü Yıkan  Ölüm

Uzungöl Filak Mahallesinden Abdullah Tahan´ın Kızı Sevim Albayrak Bursa´da Genç Yaşta Hayatını Kaybetti

Uzungöl Filak Mahallesinden Emekli Memur Abdullah TAHAN´ın Kızı Sevim Albayrak geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu Bursa´da hayatını kaybetti ve de Uzungöl´ü göz yaşlarına boğdu.

Mehmet Albayrak ile evli olan ve de Bursa´da ikamet eden Sevim Albayrak 10 Ocak 2018 Salı Günü Gripal enfesksiyon tedavisi için Bursa´da doktora gitti.Doktorların önemli bir durum yok demesinin ardından evine dönen Sevim Albayrak 2 gün sonra 12 Ocak 2018 Perşembe günü solunum yetmezliği sebebi ile hastaneye kaldırıldı.

Burada yoğun bakım Ünitesine alınan Sevim Albayrak ne yazık ki yapılan tüm müdahalalere rağmen kurtarılamayarak 15 Ocak 2018 Pazartesi Günü genç yaşta aramızdan ayrıldı ve de Uzungöl´ü göz yaşlarına boğdu.

Uzun seneler Uzungöl Ortaokulunda Memur olarak çalışan Genen Kültürü ve yaşam tecrübesi ile Uzungöl´ün Canlı Kütüphanesi  Abdullah(Abdi) Tahan´ın Kızı,Uzungöl´ün en sevilen Turizmcilerinden Zihni ve Şükrü Tahan´ın kardeşleri olan Sevim Albayrak aynı zamanda Uzungöl Yeni Mahalle Muhtarımız Mustafa Tahan´ın Amcasının Kızıydı.

Merhum Sevim Albayrak 17 Ocak 2018 Çarşamba Günü Öğle Namazına Müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazıunın ardından Filak Mahallemizde son yolculuğuna uğurlanacaktır.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Genç yaşta aramızdan zamansız ayrılan Sevim Albayrak Kardeşimize Allah´tan Rahmet Başta Sevgili Abdullah Abi,Zihni ve Şükrü Tahan ile Uzungöl Muhtarımız Mustafa Tahan olmak üzere tüm Uzungöl ve de Filak Mahallesi Halkına Baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Mehmet Albayrak-Eşi-05332635694

Abdullah Tahan-Babası-05378448227

Zihni Tahan-Kardeşi-05424078954

Şükrü Tahan-Kardeşi-05394026126

Mustafa Tahan-Uzungöl Muhtarı-Amcasının Oğlu-05324722190

İKİ YÜREK YAKAN PAYLAŞIM

Uzungöl Muhtarımız Sevgili Mustafa Tahan Sosyal Paylaşım hesabından haberimizi duygusal bir not ile paylaşmış.Ve de bizler de o duygusal notu sizlerle paylaşıyoruz.

25 yıl önce güle oynaya beyaz gelinlikle iki ağabey Bursa"ya gelin götürdük.25 yıl sonra beyaz kefenle geri döndük.Allah"ım sen sabır ver.Mekanın Cennet olsun amcamın birtanesi

Ve de Merhum Sevim Albayrak´ın Küçük Kardeşi Uzungöl´ün en sevilen Turizmcilerinden Sevgili Şükrü Tahan...O da duygusal bir mesaj ile veda etmiş Ablasına.

Ablam, anam ,sırdaşım ,yoldaşım ,arkadaşım... Elimden bir bardak su bile içmeden sessizce eskisi gibi kimseye muhtaç olmadan gittin ebedi alemde görüşmek dileğiyle Allah a emanet ol



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Yıkan Ölüm

İlginizi Çekebilir