Uzungöl'ü Şoka Sokan Ölüm

Uzungöl

Uzungöl’ün sevilen isimlerinden ve genç Turizmcilerinden Ali Keleş,Gümüşhane Bayburt arasında geçirmiş olduğu trafik kazası neticesinde genç yaşta hayatını kaybetti.

Uzungöl’ün sevilen isimlerinden ve genç Turizmcilerinden Ali Keleş,Gümüşhane Bayburt arasında geçirmiş olduğu trafik kazası neticesinde genç yaşta hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre 34 CBL 092 plakalı özel aracı ile bir ziyaret için Erzurum'a  giden Ali Keleş dönüş yolunda 15 Nisan 2022 Cuma sabahı saat 02.00 sıralarında Gümüşhane Bayburt arasında geçirmiş olduğu trafik kazası neticesinde hayatını kaybetti. Gümüşhane Tekke Köyünde Pirahmet kavşağı yolun ortasında bulunan beton bariyerlere çarptı. Kazanın etkisi ile araç yan yatarken araç sürücüsü Çaykara'lı 30 yaşındaki Ali Keleş kaza yerinde hayatını kaybetti. Kazanın haber verilmesinin ardından 112 Acil sağlık, Afat,itfaiye, polis ve jandarma ekipleri olay yerine geldi. Yapılan ilk müdahalede Ali Keleş'in hayatını kaybettiğini tespit edildi. 112 Acil sağlık ekipleri araç içinde sıkışan Ali Keleş'i aracın içinden çıkardılar. Kaza yerinde polisin haber vermesi üzerine aile ve Uzungöl kazadan haberdar oldu.

Ali Keleş’in cenazesi Gümüşhane’den bu gün Trabzon’a getirilecek. 15 Nisan 2022 Cuma Günü ikindi  namazına müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Monoyır Asri mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Genç yaşta aramızdan ayrılan Ali Keleş henüz 30 yaşındaydı. Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan(Katip) Keleş’in oğlu olan Ali Keleş,Turizmci Musa Keleş’in kardeşi, Almanya’da ikamet eden Yılmaz, İsmail, Muhammet ve Mehmet Ali Keleş’in yeğenleri, Rize Trafik Bölge Amiri Başkomiser Zeki Özkan ile Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk’ün bacanağının oğlu, Uzungöl Turizmcilerinden Yaşar Keleş’in yeğeni, yine Uzungöl’ün genç turizmcilerinden Mustafa ve Ahmet Keleş’in kuzenleriydi.

Almış olduğu mükemmel aile terbiyesi,beyefendiliği,ahlakı, yumuşak huylu yapısı, insanlar ile kurmuş olduğu sıcak ve mükemmel iletişimi, her insanı seven ve kucaklayan yapısı ve de en önemlisi her zaman gülen her ortama pozitif enerji yayan yapısı ile Uzungöl’de herkesin yüreğinde taht kuran Ali Keleş’in ani vefatı Uzungöl’ü göz yaşlarına boğdu.

Uzungöl’ün genç Turizmcilerinden olan Ali Keleş aynı zamanda sosyal ve toplumsal olaylardaki duyarlılığı, örnek bir toplum insanı ve eğitime vermiş olduğu önemi ve Hayırsever İşadamı olma özelliği ile de herkesin yüreğinde taht kurmuştu.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak aramızdan zamansız ayrılan Ali Keleş'e Allah'tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Katip(Erdoğan) Keleş-Babası-0 532 5102843

Musa Keleş-Kardeşi-0 554 1546872

Yaşar Keleş-0 539 4744915

Mustafa Keleş-Kuzeni-0 545 6566585

Ahmet Keleş-Kuzeni-0 541 4626339

Zeki Özkan-Başkomiser-0 505 2290099



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Sokan
Cemal Inan
15.04.2022 13:36:01
Genc Cinar adayı,aramizdan hızlı bir sekilde ebediyette yolcu oldun.Allah mekaninizi Cennet eder insallah.Bütün aileye Allahdan Sabir ve basagligi dilerim. Allaha emanet ol Alim. Cemal Amcan

Erol Özmen
16.04.2022 14:27:10
Dünya iyisi. Aslan parçası. İstanbul’da ailecek şoktayız senin öldüğünü duyunca. Rabbim seni demekki çok seviyor ki bir an önce aramızdan aldı. Allah babana annene ailene kardeşine sabır versin inşallah. Her ölüm erken derler ama Ali inanki senin ölümü çok erken oldu. İlk 99 yılında Uzungöle gelince 7.08 yaşında bir ilkokul talebesiydin. Her yıl Uzungöle tatile geldiğim için gözümün önünde büyüdün üniversiteyi bitirdin işadamı oldun. Aynı bir evlatın büyümesi gibi gözümün önünde büyüdün. Seni hiçbir zaman unutmayacagiz

İlginizi Çekebilir