Uzungöl'ü Şoka Sokan Talihsiz Kaza

Uzungöl

Uzungöl’ün Genç Turizmcilerinden Gölbaşı Cafe sahibi Yaşar Keleş’in kızının oğlu Ramazan Kurt ,Taşhanpazarında geçirmiş olduğu talihsiz bir kaza sonrası   6 yaşında hayatını kaybetti.

Taşhanpazarı Mahallesinin sevilen isimlerinden Yaşar Kurt’un oğlu olan Ramazan Kurt  aynı zamanda Uzungöl’ün Genç Turizmcilerinden Erdoğan Keleş’in yeğeni,Ahmet Akyüz’ün ablasının torunu,Genç Turizmciler Ahmet,Mustafa ve Cihan Keleş’in ise ablalarının çocuğuydu.

Edinilen bilgiye göre anne ve babanın evde olmadığı bir anda arabanın anahtarını evden alan 6 ve 8 yaşındaki iki kardeş evlerinin ön tarafında bulunan arabanın kapısını açtılar ve arabaya bindiler.

Bir müddet sonra 6 yaşındaki küçük kardeş Ramazan Kurt araçtan inmek istedi.Araçtan inmeye çalışırken araç bilinmeyen bir sebep ile hareket etti.Aracın tekerleklerinin altında kalan 6 yaşındaki Ramazan Kurt kaza yerinde hayatını kaybetti.Büyük kardeş ise aracın içinde kaldı.Bir süre giden araç büyük bir şans eseri uçuruma uçmadı ve yolun diğer tarafında bulunan duvara hızla çarparak durdu.

Kaza yerinde hayatını kaybeden küçük Ramazan Kurt için kaza yerine 112 Acil Servis ekibi çağrıldı.Hayatını kaybettiği anlaşılan Küçük Ramazan Kurt’un cenazesi Trabzon Adli Tıp Kurumunda yapılan Otopsinin ardından Taşhanpazarı İlçesinde göz yaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak bu elim kaza sebebi ile hayatını kaybeden minik Ramazan’a Allah’tan Rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Yaşar Keleş-Dedesi-0 539 4744915

Mustafa Keleş-Dayısı-0 545 6566585

Ahmet Keleş-Dayısı-0 541 4626339



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Sokan Talihsiz

İlginizi Çekebilir