Uzungöl´ün Çevresi Aydınlanıyor

Uzungöl´ün Çevresi Aydınlanıyor

Uzungöl´de Gölün Çevresinin Aydınlatılması İle İlgili Çalışmalar Başladı

Uzungöl´de Gölün Çevresi Aydınlanıyor.İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´nun özel talimatları,Trabzon Valiliği,Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve de Çaykara Belediyesinin Ortak çalışmaları ile Göl çevresinin aydınlatma çalışmaları başladı.

İNAN KARDEŞLER´DEN MERİÇ OTELE KADAR

Aydınlatma sadece gölün çevresini kapsamıyor.Aynı zamanda gölün üst tarafında yer alan İnan Kardeşler Restaurant´ın dere tarafında bulunan bölümünden başlıyor ve de Uzungöl´ün çıkışında yer alan Meriç Otel´e kadar devam ediyor./resimler/2017-6/9/1156348285530.jpgAyrıca Gölün etrafının yanı sıra Uzungöl Merkez Camii ve de Gölün içerisinde bulunan ve de Uzungöl´ün sembolü haline gelen Ada da proje kapsamında aydınlatılacak.

2 500 000 TL´LİK YATIRIM

Gölün çevresinin Aydınlatılması Projesi 2 500 000 TL´lik bir yatırım.

BAYRAMA KADAR TAMAMLANACAK

Hızlı ve de yoğun bir çalışma temposu içerisinde devam eden Gölün Etrafının aydınlatılması projesi Ramazan Bayramına kadar tamamlanacak.Ramazan Bayramında ise Uzungöl yeni yüzü ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanacak.

FARKLI BİR UZUNGÖL

Havası,Suyu,Doğal Güzelliği ve de Turizm Potansiyeli ile Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden bir tanesi olan Uzungöl 2017 yazına çok farklı hazırlanıyor./resimler/2017-6/9/1157076567489.jpgÖzellikle de Uzungöl´ün sembolü haline gelmiş olan Göl Çevresinin aydınlatılması ile Uzungöl bambaşka bir güzelliğe bürünmüş olacak.Senelerdir Uzungöl´ün en önemli sorunlarından bir tanesi olarak gösterilen ve de yaz akşamlarında insanlarımızın gölün çevresinde rahat bir şekilde dolaşabilmesine imkan sağlayacak olan Gölün Çevresinin Aydınlatılması projesinde Emeği geçen Başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu olmak üzere Tüm Yöneticilerimize Uzungöl Halkı adına teşekkür ediyoruz.

BAŞKAN TOK:SAYIN İÇİŞLERİ BAKANIMIZA MİNNET BORÇLUYUZ

Her konuda olduğu gibi Gölün Çevre Aydınlatılması konusunda da  İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´ya Minnet borçlu olduklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanımız Hanefi Tok İçişleri Bakanımızın Çaykara İlçemize ve de Uzungöl´e çok farklı bir önem verdiklerini  ve Bölgemizde gerçekleştirilen tüm çalışmalara hem destek verdiklerini hem de çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade etti./resimler/2017-6/9/1157477349402.jpgUzungöl´ün Turizmde sadece Karadeniz Bölgesinin değil aynı zamanda Ülkemizin ben önemli vitrin değerlerinden bir tanesi olduğunu ve de bu marka değeri çok yüksek olan Turizm Merkezimizde insanlarımızın daha rahat tatil yapabilmeleri için Çaykara Belediyesi olarak Yoğun bir tempo harcadıklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ayrıca Yine İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´nun katkıları  sayesinde hazırlamış oldukları projeler ile Uzungöl´ün altyapı sorunlarını da çözmeye başladıklarını sözlerine ekledi.

Gölün etrafının daha önce çimlendirildiğini ve de yürüyüş parkurunun gerçekleştirildiğini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok şimdi ise gölün etrafının aydınlatılacağını bu şekilde 2017 yaz mevsiminde Uzungöl´ün yepyeni ve farklı yüzü ile misafirlerini ağırlamaya hazırlandığını sözlerine ekledi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



Sade vatandaş
28.06.2017 20:40:26
Bayram bitti ve hala ışıklar yanmıyor. Yaya yolu harfiyat dolu. Bayramda gelen turistler harfiyat üzerinden yürüyordu. Gelen turistler bu rezilliği göz ardı etmedi. Nasıl ihale nasıl bir disiplinsizlik.Mayıs ayında bütün vatandaşa hafriyatları temizleyin diye uyarı yapan belediye, ihale yaptığı işin rezilligini görmezden geliyor. Yorum sizin.

İlginizi Çekebilir