Uzungöl´ün İnternetteki Yeni Yüzü

Uzungöl´ün İnternetteki Yeni Yüzü

Uzungöl´ün İnternetteki Yeni Yüzü UzungolCom Web Sitesi Uzungöl Royal Otel´de Tanıtım Toplantısı Gerçekleştiriyor.

Uzungöl´ün İnternetteki Yeni Yüzü UzungolCom Projesinin tanıtım toplantısı Uzungöl Royal Otel´de gerçekleştiriliyor.11Şubat 2017 Cumartesi Günü Uzungöl RoyalOtel´de gerçekleştirilecek olan toplantıda UzungolCom Projesi detaylı bir şekilde turizm işletme sahiplerine anlatılacak.

Profesyonel bir Turizm ve de Uzman Bilgisayar kadrosu tarafından hazırlanan Projenin içerisinde adeta yok yok.Şimdi gelin sizlere UzungolCom Projesini ana başlıkları ile anlatmaya çalışalım.

/resimler/2017-2/11/1147052942925.jpg

Projenin Misyonu Günümüz teknolojilerini tüm verimliliği ile sonuna kadar kullanmak.2016 Yılından bu yana yaklaşık 1 senedir altyapısını oluşturmaya çalışan ve de altyapı hazırlıklarını tamamlayan proje ekibi şimdi ise hazırlıklarını tamamlamış bir şekilde turizmcilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

UZUNGÖLCOM´A NEDEN İHTİYAÇ DUYULDU

UzungolCom Projesi tesis sahiplerinin proje ekibi tarafından uzun süre dinlenmesi eksiklerin tespit edilmesi ve de tespit edilen bu eksikliklerin giderilmesi amacı ile oluşturulmuş bir proje olarak özetlenebilir aslında.

Proje kapsamında ilk olarak tesislerimizin bu günkü durumunun bir özeti çıkarıldı.Şikayetler dinlendi,eksikler ve de sorunlar tespit edildi./resimler/2017-2/11/1147374506089.jpg

2-Tesis ve Uzungöl yöresinin tanıtımındaki eksik ve hatalar

3-Medya ve İnternet kullanımı

4-Sosyal Medyadaki Varlıkları

5-Kanal yönetimindeki eksikler va hatalar

6-Tesislerimizin web sitelerinin durumu

7-Foto ve videoların kalitesi ve de güncel olmaması

ŞU ANA KADAR NELER YAPILDI?

UzungolCom sadece bir web sitesi değildir.Çünkü sadece web sitesi Uzungöl gibi turizmde marka haline gelmiş olan bir turizm merkezinin sorunlarını asla çözemezdi.Web sitesinin yanında doğru ve güçlü işbirlikleri oluşturmak gerekiyordu.

HOTELRUNNER UZUNGÖL´DE

Bu amaçla ikinci adım olan online satış yönetimi,ve dijital pazarlama platformu alanında dünyanın en büyüğü ve de en güçlüsü olan Hotel Runner ile görüşmeler gerçekleştirildi.Tam 193 Ülke,1129 şehir ve de yaklaşık 28 000 otele hizmet veren Hotel Runner ile sözleşme imzalandı.

Hotel Runner Yönetim Kurulu Başkanı ve de yöneticileri de bu akşam Uzungöl´de olacaklar ve de Turizmcilerimize Hotel Runner´in projelerini anlatacaklar./resimler/2017-2/11/1148030444087.jpgTEknolojilk güç,ve altyapı olarak en iyileri bir araya getirmenin yetmeyeceğini düşünen UzunglCom Proje ekibi Uzungöl´ü,Uzungöllüyü,tesislerimizi hatta gelen misafirleri en iyi şekilde tanımanın ve de doğru bir şekilde iletişim kurabilmenin proje başarısının olmazsa olmazı olarak kabul edildi.

UZUNGÖL´DEN BİR MÜHENDİS

Proje hazırlığı son aşamasında ise Proje içerisinde gmörev alacak Uzungöllü ve de Uzungöl´ü çok iyi bilen Bilgisayar Mühendisi Yusuf Keleş de ekip arkadaşlarının içerisine eklendi.

TESİSLER İÇİN GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇALIŞMALAR

1-Uzungöl için web sitesi üzerinden tanıtım ve komisyonsun online rezervasyon olanağı.

2-Sub domain web sitesi hazırlanması.Tesisin tanıtımı ve komisyonsuz online rezervasyon olanağı.

ÖRNEK:kelesotel.uzungol.com

3-Facebook sayfanız üzerinden tesisin tanıtımı ve online rezervasyon olanağı.Beğeni sayısının artırımı için uzungolcom facebook sayfasının kullanılması

5-Tesislerin tanıtımı için gerekli olan tüm fotoğraf çekimleri uzungolcom ekibi tarafından yapılacaktır.Ekipmanları ile birlikte tüm yıl boyunca Uzungöl´de bulunacak olan çekim ekibinden çekim konusunda ekstra taleplerde de bulunulabilecektir.

6-Mevcutta yok ise web sitesi için logo ve kurumsal tasarım yapılacak.

7-Sosyal medyada kullanılacak görsel tasarımlarda destek sağlanacak.

8-Booking gibi onlarca rezervasyon kanallarına tesislerimizin kayıtları yapılacak.Bu kanallardaki fiyat ve müsaitlik bilgileri uzungolcom ekibi tarafından yönetilip güncellenecek.

9-Online kanal yönetimi sayesinde tüm satış ve rezervasyon bilgileri tek ekrandan yönetilecek ve de tesis sahipleri anlık olarak SMS ile bilgilendirilecektir.

10-Tesislerin tüm bilgi akış kontrolü uzungolcom ekibi tarafından güncellenecek olup site sürekli aktif olacak ve bilgilerin güncellenmemesi diye bir sorun asla yaşanmayacaktır.

Evet bizler sizlere kısaca UzungolCom ve projelerini tanıtmaya çalıştık.Haberimizin başında da belirttiğimiz gibi Proje Tanıtımı 11 Şubat 2017(Bu Akşam) saat 19.30´da Uzungöl Royal Otel´de.Tüm Uzungöl Dostlarını toplantıya bekliyoruz.



İlginizi Çekebilir