Uzungöl´ün Sorunları Masaya Yatırıldı!

Uzungöl´ün Sorunları Masaya Yatırıldı!

Ülkemizin en önemli Turizm Merkezi Uzungöl´ün sorunları Turizm sezonu öncesinde Trabzon Valisi Öz´ün başkanlığında masaya yatırıldı.

Ülkemizin ve doğu Karadeniz´in en önemli Turizm Merkezi Uzungöl´ün Turizm sezonu öncesinde Trabzon Valiliğinde yapılan toplantıda, sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu. 

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz başkanlığında ?Valilikte salonunda düzenlenen toplantıda, yeni sezon öncesi Uzungöl´ün turizm sektöründeki eksiklikleri, sorunları ve çözüm önerilerinin haritası çıkarılarak turizmde gelinen nokta masaya yatırıldı. Özellikle göl´ün boşatılması, Kaçak yapılaşma, Su, Elektrik sorunu, İşletmelerin hizmet kalitesi ve fiyat konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan, İl Meclis üyesi Hamit İnan, Uzungöl Turizm derneği Başkanı Zeki Soylu, Uzungöl Turizmini yaşatma derneği Başkanı Mustafa Akyüz, Uzungöl Birlik A.Ş Başkanı İdris Akyüz,  Sivil Toplum Kuruluşları ve bazı turizm işletmecileri katıldı.   

Toplantıda 2016 yılı sezon öncesinde Uzungöl´de bulunan sorunların çözümü ve izlenecek yol konusunda ilgili kurum müdürleri ve Uzungöl´de faaliyet gösteren STK başkanları söz alarak sorunları ve çözüm önerilerini gündeme getirdiler. 

Toplantının oldukça verimli geçtiğini belirten Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,? havaların ısınmasıyla birlikte Uzungöl´de hareketlenmesi beklenen turizm öncesinde sorunlarımızı Vali beyin başkanlığında masaya yatırdık. Bu sorunların sezon öncesinde çözümü için ilgili tüm kurumlarla işbirliği içinde hareket edeceğiz,?dedi.

Haber kaynağı:Çaykara Gündem

 



İlginizi Çekebilir