Uzungöl´ün Yüreği Yanıyor

Uzungöl´ün Yüreği Yanıyor

Genç Yaşta Vefat Etti

Uzungöl´e Acı Haber bu kez İstanbul´dan geldi.Doktor İrfan İNCE´nin Ağabeyi Süleyman İNCE İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak Uzungöl´ü göz yaşlarınva boğdu.

Van Özalp Dönerdere Köyünde ikamet eden Süleyman İNCE bundan yaklaşık 2 yıl önce mide kanseri hastalığına yakalandı:hastalık ile yakljaşık 2 yıldır mücadfele eden Süleyman Abi son olarak yaklaşık 3 ay önce İstanbul´da bulunan kardeşi Doktor İrfan İNCE´nin yanına gitmiş ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde tedavi altına alınmıştı.

İstanbul´da Özel bşir görüntüleme Merkezinde Doktor olarak çalılşan Uzungöllü Doktor İrfan İNCE´nin Ağabeyi olan Süleyman İNCE´nin vefatı Tüm Uzungöl ve Dönerdere Köyüğnü göz yaşlarına boğdu.

Merhum Süleyman Abi 03 Temmuz 2015 Cuma Günü Cuma Namazına müteakip Van Özalp Dönerdere Köyünde kılınacak Cenaze Namazının ardıondan aynı yerde bulunan Köy Mezarlığında defnedilecektir.

Aramızdan zamansız ayrılışı ile hepimizi göz yaşlarınva boğan Merhum Süleyman İNCE Abimize Allah´tan rahmet Başta Sevgili Doktorumuz olmak üzere ailesine ve tüm Uzungöl ve Dönerdere halkına baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:0530 3870438 Doktor İrfan İNCE-Kardeşi



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Yüreği Yanıyor

İlginizi Çekebilir