Uzungöl'ün Gönül İnsanı Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Uzungöl

Genç yaşta trafik Kazasında hayatını kaybeden Mustafa Zeren Uzungöl’de son yolculuğuna uğurlandı.

Çaykara İlçesinde geçirmiş olduğu talihsiz trafik kazası sonrasında 19 Ocak 2022 Çarşamba Günü hayatını kaybeden Mustafa Zeren, Uzungöl’de göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Öğle namazına müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınan cenaze namazına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Çaykara Belediyesi Meclis Üyeleri Bayram Genel ve Seyfullah Kaya, Çaykara Esnaf Kefalet kooperatifi Başkanı ve Işıklı Mahallesi Muhtarı Mehmet Savaş Dündar, Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk, Çamlıbel Muhtarı Abdullah Kulaç, Çaykara Belediye personeli ile Uzungöl ve Trabzon ve çevre illerden gelen yüzlerce vatandaş katıldı.

Mustafa Zeren,kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları ve dualar eşliğinde İnceli Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

İKİ CÜMLE İLE MUSTAFA ZEREN

Mustafa Zeren…Ömrü hep çalışmak ile geçti.Ömrü hep hastalık ile uğraşmak ile geçti.Ömrü hep  çeşitli sıkıntılar ile geçti.Ama o bunların hiç birini kafasına hiçbir zaman takmadı.Her zaman neşeli oldu.Her zaman etrafında bulunan insanlara pozitif enerji aşılamaya çalıştı.Hayatın olumsuz yönlerini değil de her zaman olumlu ve güzel yönlerini görmeye çalıştı.Karşılaştığı her olumsuz durumdan bir umut ve ışık kapısı aralamayı başardı.

Ve onun hikayesi de dün Çaykara Yeni Sanayi sitesinin karşısında son buldu.Geçirmiş olduğu trafik kazası neticesinde o da Uzungöl’ü göz yaşlarına boğarak ayrılıverdi aramızdan.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak aramızdan genç yaşta ve zamansız ayrılan Merhum Mustafa Zeren’e Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.



Yasasin Cehennem
21.01.2022 12:01:45
Asagilik,utanmaz herifler...Utanmadan cenaze namazına katiliyor sanki yasarken zulum yapan onlar değilmiş gibi. Münafik kahrolasi güruh. Bir cümleyle rahmetliyi tarif ediyor bir de.

tın li
21.01.2022 17:02:30
herkesin var böyle bir günü unut artık ezeli dünü olsun bu gün onun düğünü rahmet olsun cümle geçmişlerimize

RUKIYE
21.01.2022 19:35:39
Rabbim rahmet eylesin

İlginizi Çekebilir