Uzungöl'ün İnternet Çilesi Devam Ediyor

Uzungöl

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl de işletme sahipleri ve misafirler tarafından İnternet çekimi ve internet hızıyla alakalı sıkıntı yaşanıyor.

Yılda yaklaşık 5 milyon turistin ziyaret ettiği ve her gün on binlerce misafiri ağırlayan,doluluk oranının %100’e ulaştığı,günü birlik ziyaretçiler ile birlikte günlük nüfusu yüz binleri bulan Uzungöl’de internet hatlarında sorun yaşanması hem işletme sahipleri hem de misafirler tarafından olumsuz bir durum olarak değerlendiriliyor.

İNAN MİSAFİRLERİMİZİN KBS GİRİŞLERİNİ YAPAMIYORUZ

Uzungöl’de İnternet ile ilgili sıkıntılar yaşadıklarını ve Uzungöl’ü ziyarete gelen misafirlerden çok büyük şikayetler aldıklarını,internetin ya hiç çekmediğini ya da çok ağır çektiğini ifade eden Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Metin İnan Uzungöl’ün Turizm de bir Dünya Markası olduğunu ve Uluslar arası Turizm Platformunda Ülkemizi çok büyük bir başarı ile temsil ettiğini,ancak yaşanan internet kesintileri ve internetin çok ağır olması durumunu misafirlerine anlatamadıklarını ve misafirler karşısında zor durumda kaldıklarını ifade etti.

İnternetin çekmemesi sebebi ile Otellerde konaklayan misafirlerin KBS Sistemine girişlerinde de sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Başkan Metin İnan yetkililerden bu duruma bir an önce çözüm bulmalarını talep etti.

MUHAMMET HASAN MANAP-BÜYÜK SIKINTI YAŞIYORUZ

Uzungöl’de İşletmecilik yapan Muhammet Hasan  Manap konu ile ilgili olarak gazetemize şu açıklamalarda bulundu.

Biz 8  kişi cimer’e yazdık ama durum çok vahim . İnternet hızımız hem telefonda hem Superbox’da da 0.5 ile 2 MBPS arasında.2 haftadır Türkcell’i arayıp şikayet kaydediyorum her seferinde cevap “Kapsama alani/Sinyal alma sorunu yaşadığınız  bölgeyi inceledik. Su an olumlu cevap veremiyoruz. Talebiniz, önümüzdeki  dönem planlarımız dahilinde değerlendirilmek üzere kayıt altına alınmıştır.iyi günler dileriz. Şeklinde cevap alıyoruz.

İşletmemde Kullandığım Süperbox Türkcell İnternet hizmetinin çalışmamasından ötürü müşterilerime de ücretsiz internet hizmeti sağlayamıyorum.

Tüm sağlık hizmetleri ve E-Devlet hizmetlerine ulaşamıyoruz. Hatlar kopuyor, görüşmeler kesiliyor.

Dünya Turizm Merkezinde internet ile ilgili böyle bir sorun yaşamız bizleri misafirlerimiz önünde güç durumda bırakıyor.Önümüzdeki dönem planlarımız içine aldık ne demek.Ben işletme olarak her ay 300-350 TL internet faturası ödüyorum.Paramı peşin ödüyorum ama hizmete gelince önümüzdeki dönem planlaması cevabını alıyorum.

İSMAİL ÖZBEK-BAZI YERLERDE ÇEKMİYOR

Uzungöl’de bulunan işletme sahiplerinden İsmail Özbek gazetemize yaptığı açıklamada Mesela Koşon mevkiinde kafenin içindeyken sinyal düşüyor orda. Pencerenin yanında ancak üst seviyede çekip İnternet erişimi alabiliyorum. Ki Verici sanırsam Koşon deresinin oradaki ağaç görünümlü olan verici ifadelerini kullandı.

AHMET KELEŞ-İNTERNET SIKINTI

Uzungöl’de bulunan işletme sahiplerinden Ahmet Keleş, gazetemize yaptığı açıklamada Bende de internet sorunu var.Misafir yoğunluğu  başladığı gibi İnternet hızım düştü eskisi gibi giremiyorum,  zaten normal İnternet evlere şenlik ifadelerini kullandı.

 



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' İnternet Çilesi Devam Ediyor

İlginizi Çekebilir